Op de Thailand Pass-website (https://tp.consular.go.th) valt nu te lezen dat je een Thailand Pass een stuk flexibeler kan gebruiken. Je kan nu een goedgekeurde Thailand Pass-QR-code gebruiken om Thailand op een andere datum binnen te komen.

Voorwaarde is wel dat de aankomst datum niet meer dan 7 dagen verschilt van de oorspronkelijke datum op de Thailand Pass. Je kan dus tot 7 dagen eerder of later vertrekken dan op de Pass vermeld staat.

Deze wijziging start op maandag 18 april. De CAAT en de vliegmaatschappijen zijn al op de hoogte gebracht.

Je moet natuurlijk wel je hotel en hotel-transfer omboeken plus de datum van je verzekering veranderen. Maar je hoeft niet alles opnieuw te uploaden naar de TP website. Gewoon laten zien bij het inchecken en bij aankomst.

Bron: Richard Barrow

1 reactie op “Thailand Pass nu flexibeler: 7 dagen eerder of later geldig dan oorspronkelijke inreisdatum”

  1. Richard zegt op

    Ik had er graag gebruik van gemaakt om eventuele PCR test te ontwijken. Ik vlieg 27 april met Singapore Airlines waar ik gratis kan omboeken, echter wel in mei tegen een meer dan dubbele prijs.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website