Vanaf 1 februari 2022 komen er een aantal interessante Sandbox bestemmingen bij zoals Pattaya en Koh Chang. Daarnaast is er dan ook een Sandbox Extension programma waarbij het mogelijk is om tussen de genoemde Sandbox bestemmingen te reizen.

Vanaf 1 februari 2022 kan je kiezen voor een Sandbox bestemming in Bang Lamung, Pattaya, Si Racha, Si Chang en Sattahip (alleen Na Jomtien en Bang Saray) in Chon Buri en Koh Chang in Trat als Sandbox-bestemming.

Het Sandbox Extension-programma wordt tevens op die datum geïntroduceerd en is beschikbaar op Phuket, Phang-Nga, Krabi en Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha-ngan en Koh Tao). Je mag tussen de genoemde Sandbox-bestemmingen de eerste 7 dagen vrij reizen en je mag drie keer van accommodatie veranderen (je kan dus 3 verschillende hotels boeken).

Dit betekent dat volledig gevaccineerde reizigers uit het buitenland die van plan zijn om naar Thailand te reizen in het kader van het Sandbox-programma, ervoor kunnen kiezen om hun 7 dagen quarantaine te gaan in Krabi, Phang-Na, Phuket, Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha-ngan en Koh Tao), Chon Buri (Bang Lamung, Pattaya, Si Racha, Si Chang en Sattahip – alleen Na Jomtien en Bang Saray), en Trat (Koh Chang).

Punten van binnenkomst bij Sandbox bestemmingen

  • De luchthaven op Phuket( International Airport) voor Krabi, Phang-Nga en Phuket Sandbox.
  • De luchthaven van Krabi (International Airport) voor de Krabi Sandbox.
  • De luchthaven van Bangkok (Suvarnabhumi Airport), vervolgens overstappen op een speciale vlucht naar Koh Samui, of Phuket Sandbox.
  • De luchthaven van Bangkok (Suvarnabhumi Airport), dan met een taxi van het SHA+ hotel op een vastgestelde route naar Bang Lamung, Pattaya, Si Racha, Si Chang en Sattahip – alleen Na Jomtien en Bang Saray –  (Chon Buri) en Koh Chang (Trat) voor de Sandbox ter plaatse.

Bron: PR Thai Government

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website