Wie voor zijn terugreis naar Nederland een PCR-test nodig heeft kan daarvoor, zonder afspraak van 12.00 tot 20.00 uur, terecht bij het Memorial Hospital in het centrum van Pattaya. De kosten daarvoor zijn 3.500 baht (94 euro).

Het ziekenhuis is gevestigd op Central Pattaya Road (hoek Pattaya Klang). Op de parkeerplaats tegenover het ziekenhuis heb je de mogelijkheid tevens om een boosterprik te halen, of tegen betaling een Moderna prik (1.650 baht).

Op de parkeerplaats is ook loket waar de PCR-test voor je terugreis kan laten afnemen, de uitslag komt binnen 24 uur (dat kan ook sneller maar dan gaat de prijs omhoog). Je ontvangt dan teven een Fit-to-fly certificaat.

Het is er niet druk dus de wachttijden zijn beperkt.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.10/5. From 10 votes.
Please wait...

17 reacties op “Pattaya Memorial Hospital: PCR-test en Fit to Fly certificaat voor 3.500,- Baht”

 1. Paul zegt op

  Als je ook met een Antigeen test (24h) afkunt, zou men ook naar een kliniek kunnen gaan. 300 meter verder. Daar doe je voor 590Baht een antigeen test met certificaat. Of voor 2500Baht een PCR test met certificaat (48h)

  • En dan is het handig ook de naam van de kliniek te vermelden.

   • Paul zegt op

    วีเฮลท์ คลินิกเทคนิคการแพทย์ ถนนพัทยากลาง
    +66 85 445 0050
    https://maps.app.goo.gl/6QfzyFhfrhxtvyR68

    Ik wist niet of je geïnteresseerd was.
    Hoek 3rd Road en Central road

    • Bedankt. Kom daar wel eens langs als ik naar Big C ga. Wel erg druk, staan altijd mensen buiten te wachten.

     • Paul zegt op

      Is ‘s morgens al om 08:00 open. Dan is het zeker nog niet druk. Tot 10:00 heel rustig.

    • chang zegt op

     Kiopt Paul ben ik vorige week ook geweest 20 min certificaat atk antigene test voldoende voor terugkeer ams.

    • Ernst Van Luyn zegt op

     PCR test Na Klue Thai Goverment Health Building achter de vismarkt PCR test 1500THB full report 24 uur, en je kan het gebruiken om te vliegen.

 2. jef zegt op

  int healtcenter in naklua 1850btb is de helft

  • PEER zegt op

   Ik woon in Ubon,
   Toch niet zó’n klein stadje, 300.000 inw, en hier is de walk-in rate voor ‘n PCR-test 1400 Bath.

  • Mattheus zegt op

   Achter de vismarkt in Naklua. PCR test q500 baht antigeentest 350 baht incl. Certificaat.

   • Mattheus zegt op

    1500 baht

 3. Jahris zegt op

  Nog makkelijker: op Suvarnabhumi airport staat een mobiele test locatie van het Samitivej ziekenhuis, net buiten uitgang 3 op de 1e verdieping. Je kunt daar zonder afspraak terecht voor een Antigeen (ATK) test die voldoende is om terug naar Nederland te vliegen. Afgelopen week gedaan en het verliep allemaal zeer snel en netjes. Al na 5 minuten kregen we de (negatieve) uitslag op een Engelstalige verklaring in een envelop, voldoende om weer terug te vliegen. Kosten 550 THB per persoon.

  • chang zegt op

   Klopt Jahris zit daar ook het enige nadeel vind ik als je daar positief getest word dat je niet kunt vertrekken en weer van alles moet gaan regelen wat voor sommige mensen weer een probleem oplevert,

   • Erik2 zegt op

    Snap de redenering niet, als je ergens anders bijvoorbeeld 24 uur van te voren positief test moet je toch hetzelfde regelen, of zie ik dat verkeerd?

 4. ruud zegt op

  Bij een kliniek, achter de Naklua vismarkt { de naam is me ontgaan, maar er is er maar een} kun je de PCR test voor Bht 1500 krijgen, met certificaat.

 5. Youri zegt op

  Op bkk vliegveld 500 baht voor een sneltest. Binnen een uur resultaat., Met certificaat. Net zo makkelijk

 6. Sonny zegt op

  Afgelopen zaterdag op Naklua road naar Pattayrak Health Unit geweest, voor 350 Baht ATK-test laten doen met certificaat zou het 450 kosten, maar die werden pas smiddags verstrekt en aangezien wij om 12:00 uur naar de AirPort vertrekken dus te laat voor ons. Voorgesteld werd om de testutislag te mailen. Om 11:30 uur per mail testuitslag in pdf form in zowel Engels als Thais ontvangen, door receptie uit laten printen en op naar Suvarnabhumi. Werd gewoon geaccepteerd en dus voor 350 Baht per persoon klaar. T is maar net wat je ervoor over hebt…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website