De Thaise regering heeft gisteren, naast het opnieuw invoeren van het TEST & GO programma per 1 februari, ook bekendgemaakt dat Pattaya en Koh Chang worden toegevoegd aan de bestaande Sandbox bestemmingen. Tevens wordt er op dezelfde datum de Sandbox Extension-programma geintroduceerd (vrij reizen tussen verschillende Sandbox bestemmingen).

Vanaf 1 februari 2022 kan je kiezen voor een Sandbox bestemming in Bang Lamung, Pattaya, Si Racha, Si Chang en Sattahip (alleen Na Jomtien en Bang Saray) in Chon Buri en Koh Chang in Trat als Sandbox-bestemming.

Het Sandbox Extension-programma wordt tevens op die datum geïntroduceerd en is beschikbaar op Phuket, Phang-Nga, Krabi en Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha-ngan en Koh Tao). Je mag tussen de genoemde Sandbox-bestemmingen de eerste 7 dagen vrij reizen en je mag drie keer van accommodatie veranderen (je kan dus 3 verschillende hotels boeken).

Dit betekent dat volledig gevaccineerde reizigers uit het buitenland die van plan zijn om naar Thailand te reizen in het kader van het Sandbox-programma, ervoor kunnen kiezen om hun 7 dagen quarantaine te gaan in Krabi, Phang-Na, Phuket, Surat Thani (Koh Samui, Koh Pha-ngan en Koh Tao), Chon Buri (Bang Lamung, Pattaya, Si Racha, Si Chang en Sattahip – alleen Na Jomtien en Bang Saray), en Trat (Koh Chang).

De bestaande regels blijven verder ongewijzigd.

Ga voor meer informatie naar: https://www.tatnews.org/2022/01/thailand-reopening-living-in-the-blue-zone-17-sandbox-destinations/

Bron: TAT

1 reactie op “Pattaya en Koh Chang nieuwe Sandbox bestemmingen vanaf 1 februari 2022”

  1. Peter V zegt op

    Wat is het voordeel van Test & Go & Test & Go Again tov de sandbox?
    Je moet voor de 2de test ook naar een SHA+ hotel met partnerhospitaal. Zijn die er buiten de sandbox bestemmingen?
    Ik denk dat wij sandbox in Phuket gaan doen (of wat er over zo’n 3 maanden mogelijk is…)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website