Oproep: Wie wil met mij een taxi delen naar Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
15 november 2013

Beste lezers,

Is er iemand die op zondag 8 december van Suvarnabhumi naar Hua Hin zou willen rijden met de taxi van minibushuahin.com?

Door omstandigheden sluit het aankomstuur van mijn vlucht net niet aan op het vertrekuur van de VIP-bus. Mijn vlucht komt aan om 11:20 uur, de VIP-bus vertrekt op een ander level om 11:30 uur. Is niet haalbaar zo blijkt. Op deze manier zouden we de kosten kunnen delen.

Zelfde verhaal voor zaterdag 21 december: zou dan vertrekken uit Pranburi, Hua Hin uiteraard passeren en misschien kan er weer iemand mee. Tijdstip van vertrek in Pranburi: plusminus 20:40u. (Bedoeling is de nachtvlucht van China Airlines naar Schiphol van 02:05 uur op 22 december tijdig te halen).

Met vriendelijk groet,

Roger


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

25 reacties op “Oproep: Wie wil met mij een taxi delen naar Hua Hin?”

 1. Mark zegt op

  ik kom aan op een andere dag op Suvarnabhumi en heb ook een andere bestemming (Pattaya), maar ik ben wel benieuwd hoeveel zij vragen? Ik ging voorheen altijd naar Hua Hin.

 2. August zegt op

  Al eens bij Greenwoodtravel geïnformeerd?
  Volgens mij brengen ze je voor 2000 of 2500 Bath naar Hua HIn.

 3. kees1 zegt op

  Beste Roger
  Eigenlijk best een leuk idee. Car poolen in Thailand Er zou een prik bordje op het
  THB kunnen zitten waar je al dat soort zaken zou kunnen melden wie waar en wanneer heen gaat
  En meer van dat soort zaken. Als het lukt deel je de kosten en je zit niet de hele reis alleen
  Succes Roger
  Groet Kees

 4. Fons zegt op

  Beste,
  Betrouwbare taxi: Mr TTaxi: tarieven: luchthaven-Pattaya 1000baht / Pattaya-luchthaven 900baht(incl toll). U kunt hem boeken via e-mail: mr_ttaxi@hotmail.com of via google: mr t taxi, hier kan je een format vinden om een taxi te bestellen. Eveneens telefonisch: 006638720318. Is zeer betrouwbaar en je krijgt bevestiging van je reservatie

 5. Roger zegt op

  Dank je Kees, zo zie ik het ook……….

 6. Roger zegt op

  Hallo Mark,
  Ja, klopt wel hoor, minibushuahin is ook zoiets qua prijs.

 7. Roger zegt op

  2.385 THB Mark. Graag gedaan. (maar ook graag gedeeld 🙂 )

  • Mark zegt op

   dank je Roger,
   dat is een redelijk bedrag voor een taxi van Suvarnabhumi naar Hua Hin.

 8. Roger zegt op

  Dank je Fons, zal het eens gauw bekijken.

 9. astrix zegt op

  Als je goedkoop wilt reizen neem dan de trein naar Hua Hin en je zit daar voor nog geen 200 bath.
  Wat een getob zeg.

 10. dick zegt op

  maar roger,waarom niet even een uurtje of 1 tot 2 wachten op die releaxte vipbus naar huahin??
  de vipbus gaat toch 5x op de dag??is het niet 10am en dan de volgende 2.5 uur later?
  terug hetzelfde verhaal,mischien moet je dan een uurtje of 3 wachten op het vliegveld..
  maar als je het geld wil laten rollen dan kan je natuurlijk met de taxi….vipbus toch 305 bath??
  maar ik wens je succes met carpoolen!

  groeten dick

 11. Roger zegt op

  Heb het ondertussen eens bekeken Fons, dat is wel heel wat goedkoper naar Pattaya. Dit taxibedrijf doet geen ritten naar Hua Hin helaas.

 12. Jos Beijer zegt op

  2.385 THB is geen redelijk bedrag, 1800THB is redelijk.

  • Mark zegt op

   hoi Jos, heb je voor mij s.v.p. die contactgegevens?

 13. Ceesdesnor zegt op

  Beste Roger,
  Er gaat 6 maal per dag een vip bus vanaf de luchthaven naar Hua Hin soi 98.
  Wil je eerder uitstappen op de hoofdweg in Hua Hin geef dat dan even door aan de chauffeur.
  De prijs is 305 Bath en kaartje kopen doe je op level 1 gate 8 dit is de zelfde maatschappij die ook op Pataya rijd.
  De tijden zijn in jouw geval: 13.00, 16.30, 18.30.
  Veel succes

 14. Roger zegt op

  Ja Dick, dat ben ik eigenlijk wel van plan die vipbus, maar ik heb geen ervaring met lange tijd op Suvarnabhumi zitten wachten (zou 2 uur zijn). Het is precies omdat ik vind dat je het geld niet zomaar moet laten rollen dat ik medereizigers zoek, dat had je wel begrepen uiteraard. Maar misschien kan je mij iets vertellen over waarmee ik die tijd op Suvarnabhumi een beetje kan vullen. Er valt hier vaak veel van elkaar te leren, ook in “simpele” dingen. Met dank aan dit blog en alle mensen van goede wil.

 15. Roger zegt op

  Vind ik eerlijk gezegd ook Jos 100% gelijk, daarom dus een medereiziger gezocht……of zijn er taxi’s met gedisciplineerde bestuurders die het voor 1800THB doen?

 16. Roger zegt op

  Dank Cees. Ja, die bus ken ik van dit blog, doch jij brengt iets nieuws….op die site staat 13:30, tenminste gisteren toch nog…..jouw uurrooster zou betekenen dat ik een half uur minder moet wachten.

 17. Roger zegt op

  Beste Astrix,
  Dank voor de reactie. Weet dat wel hoor van die trein, doch is het geen gedoe om van Suvarnabhumi naar dat station te geraken? Heb dat vrij grondig bestudeerd ,maar heb geen ervaring hiermee. Goed mogelijk dat dit de beste optie is en dan heb je mij verlost van dat getob en is Obelix je dankbaar.

 18. RonnyLadPhrao zegt op

  Beste Roger,

  Je vlucht landt om 1120 en om 1330 (of 1300) vertrekt je bus.
  Doe het gewoon rustig aan en tegen dat je voorbij immigratie bent, en tegen dat je koffer er is, zal het wachten op de bus nog wel meevallen denk ik. Ga rustig ergens een koffie drinken en strek je benen even van de lange vlucht.
  Je bent in verlof dus waarom die haast.

 19. Jan W. zegt op

  Wij betalen voor een goede Toyota Camry 2000baht all-in.
  Er is ook een regulaire bus verbinding Vliegveld , Hua hin v.v. tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

 20. geert zegt op

  Deze Vip bus kan ik je van harte aanbevelen. Reis er altijd mee naar Hua Hin en de duur is niet veel langer dan met de Taxi. Kan niet in je portemonnee kijken maar 305 Thb ten opzichte van bijna 2400 Thb. vind ik de moeite wel waard om de VIP bus te pakken. Zie: http://www.airporthuahinbus.com/

 21. Sjaak S zegt op

  Roger,
  Na zo’n vlucht wil je je misschien omkleden in lichtere kledei…je kunt je goed omkleden op de invaliden wc op dezelfde level van de bus naar Hua Hin / Pattaya.
  Dan kan het zijn dat je honger hebt en omdat je al lang geen Thais eten meer had, ga je na het kopen van het ticket door naar de foodcourt van de luchthaven. Héél goedkoop en ruim keuze. Even een paar waardebonnen kopen. De bonnen die je over hebt, kun je dan weer teruggeven.
  Dan kun je tegenover de counter waar je je ticket gekocht hebt plaats nemen en als je geluk hebt (ik zoek het op) een stroomaansluiting vinden om je telefoon / tab weer op te laden.
  Je kunt je bagage bij de ticket counter laten staan. Je krijgt ook een stickertje, zodat ze je kunnen oproepen voordat de bus vertrekt.
  Dan, als je geen tab hebt, kun je lekker zitten kijken naar al het gespuis… eh al de mensen die aan je voorbij lopen. Heel leuk. Vooral de koppels Thai-farang hahaha… kun je kijken of je het een goede match vind of niet en hoe zo’n er misschien uit zou zien (mooie knappe jonge Thaise met lelijke oude farang of beide ongeveer even oud (wat zo’n oude vrouw aan mijn zij???)… Ik verveel me geen minuut als ik daar zit.
  Mocht het alles te lang duren…. er bestaat ook de mogelijkheid om met de trein naar de stad te rijden en op Victory monument een minibus naar Hua Hin te nemen: ongeveer 50 baht naar de stad en 180 baht voor de minibus. Dus 2 euro goedkoper dan de Luxe bus. Maar daarvoor krijg je wel wat te zien voor je geld….
  Wie neemt er nou een taxi… dat is toch geen plezier…. veel te gemakkelijk….

 22. Roger zegt op

  Beste Sjaak,
  Door jouw tips ga ik het nog prettig vinden op Suvarnabhumi……hartelijk dank! Typisch voorbeeld van hoe we mekaar kunnen helpen in de ook “simpele” dingen……
  Eén klein puntje: ik kom op bewuste dag niet uit Schiphol maar uit Chiang Mai, daardoor heb ik niet onmiddellijk de behoefte om uitvoerig de benen te strekken ,maar da’s een detail.
  Nogmaals dank!

 23. Roger zegt op

  Beste Geert,
  Heb ook besloten om het zo te doen ondertussen. Zotte priizen van die taxi’s eerlijk gezegd, wat je uitspaart kan je beter aan een sukkelaar geven, die zijn er meer dan genoeg!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website