Oproep: Wie weet een plek voor onze twee honden?

Door Redactie
Geplaatst in Oproepen
Tags:
12 september 2013

Beste lezers,

Bij deze zou ik een oproep willen doen aan de dierenliefhebbers onder ons! Aanstaande december gaat vrouwlief namelijk Thailand verlaten omdat ze naar Belgie kan komen om zich bij mij te voegen met een visum type D (gezinshereniging lang verblijf).

Nu hebben ik en Fa al gezocht naar een goede opvangplaats voor onze 2 honden, maar tevergeefs. Zelfs in de Wat willen ze niet. Nu is mijn vraag naar de dierenliefhebbers onder ons of er niemand geïnteresseerd is om zich over onze 2 honden te ontfermen?

Beide honden zijn wel geen kippen gewoon als jullie begrijpen wat ik bedoel en verblijven dus best bij mensen waar er geen kippen zijn en ze gescheiden van de straat kunnen blijven. Als iemand mij een tip kan geven betreffende een Wat waar ze dieren opvangen is het ook goed wat ons betreft, liefst een afgelegen Wat ver van locals dan. De ene hond is een kruising van een Belgische herder en Thaise hond, de ene hond is gewoon een Thaise straathond en beide zijn teefjes.

Liefst mensen uit de buurt van Nong khai, Udon Thani of Khon Kaen, kortom Noord-Isaan want mijn vrouw woont in Nong Khai.

Je kan mij e-mailen: vanderperrebenny@hotmail.com

Hartelijk dank,

Siamees


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Oproep: Wie weet een plek voor onze twee honden?”

 1. Cuvillier Karin zegt op

  Inderdaad, dat was ook mijn eerste reactie, waarom ze achterlaten en ze niet meenemen naar hun nieuwe thuisland België. Waarom je verantwoordelijk ontlopen en ze proberen te dumpen….In Thailand zijn al genoeg sukkels, kijk maar eens naar Soidogs in Phuket….Een dier laat je niet zomaar achter, een dier en in dit geval 2 honden zijn een deel van het gezin; althans voor mij dan toch….

 2. Maud Lebert zegt op

  Het is te begrijpen, dat de wats in de buurt waar u woont geen honden willen opnemen. Honden kosten zoals u zelf wel zult weten geld, voor hun eten, voor medicijnen als ze ziek worden enz.enz. Waarom moeten deze honden bepaald in die buurt ondergebracht worden waar uw vrouw thuis is, aangezien ze er nu toch niet meer woont?
  Als u uw honden om welke reden dan ook niet naar Belgie kunt meenemen, betaal dan aan een wat kost en logis en niet alleen voor een dag of wat, maar stuur regelmatigv een bedrag voor zolang ze er blijven. Dat is niet meer dan fair.

 3. ruud zegt op

  Moderator: Graag een serieuze reactie op de oproep.

 4. Ben Korat zegt op

  Benny ik denk dat mijn vrouw er wel voor wilt zorgen, zij woont in ons huis in Korat met een hele groote tuin, ze moeten wel lief voor kinderen zijn want anders gaat het feest niet door ik heb je al een e-mail gestuurd maar je ken ook via hier wat laten horen, ik moet het uiteraard wel eerst met mijn vrouw overleggen, als er niks tussen komt dan ga ik eind november naar Thailand voor een paar maanden dus dan ben ik er zelf ook in het begin bij,

  Groetjes, Ben.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website