Gezocht: Vlamingen met een droom

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
2 oktober 2020

Hallo allemaal! Ik Vertrek, het iconische tv-programma dat in Nederland hoge toppen scheert, krijgt een Vlaamse versie.

VTM en productiehuis Lecter Media zijn op zoek naar koppels en gezinnen die alles voorgoed willen achterlaten om in het buitenland, bijvoorbeeld Thailand, een nieuw leven én een onderneming op te starten.

In Ik Vertrek worden de gezinnen gevolgd, van bij de eerste voorbereidingen in België en het emotionele afscheid van hun familie tot de aankomst in een vreemd land en de opening van hun zaak.

Heb jij grootse plannen in het buitenland? Schrijf je dan snel in via vtm.be/schrijf-je-in-voor-ik-vertrek.

Bij vragen mag je steeds mailen naar jolien.bergs@lectermedia.com. Tot snel!

3 reacties op “Gezocht: Vlamingen met een droom”

 1. herman buts zegt op

  voor Thailand vrees ik dat je momenteel weinig of geen reacties gaat krijgen en bij uitbreiding geldt dit voor heel de regio Zo Azie vrees ik.Veel van de expats hebben hun zaak gesloten bij gebrek aan toeristen dus nu ginder iets opstarten is hopeloos vrees ik.Ik verwacht ook weinig beterschap tot zeker eind volgend jaar.

 2. Lung addie zegt op

  Dat ze dan meteen maar een programma er bij maken met de fiascos welke hieruit voortgevloeid zijn. Dat zou niet misstaan bij de mooie dromen van snel rijk te worden in den vreemden.

  • RonnyLatYa zegt op

   Ik volg dat programma al vanaf het begin en bijna altijd gaat het mis. Vooral in de beginperiode.
   Je zit er gewoon op te wachten en ziet het vaak al van ver aankomen. Er is altijd wel iets met de overname, huis en nutsvoorzieningen, vergunningen, etc… Maar vaak lopen ze uiteindelijk ook wel goed af.
   Maar als er niks misloopt ben je ook niet interessant voor hun programma denk ik wel eens.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website