Gezocht: Thaise kok voor restaurant in Dieren (Gelderland)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
12 juni 2014

In verband met uitbreiding en verhuizing naar een toplocatie in het het centrum van Dieren (Gelderland) is Sukanya Thai Cuisine op zoek naar een Thaise kok voor maximaal 30 uur per week.

Wij vragen:

 • Ervaren Thaise kok (m/v).
 • Enthousiaste en flexibele instelling.

Wij bieden:

 • Een plezierige werkomgeving in een prachtige omgeving.
 • Een goed uitgeruste professionele keuken.
 • Een leuk en enthousiast team.
 • Prima arbeidsvoorwaarden en beloning.

Sukanya Thai restaurant is gevestigd aan Wilhelminaweg 57 in Dieren en is één van de weinige Thaise restaurants in Nederland met een TRA-keurmerk. Een initiatief van de Thaise Ambassade, om de authenticiteit van de Thaise keuken hier in Nederland te promoten en te waarborgen, zodat de klant ervan verzekerd kan zijn, dat hij/zij ook echt Thais eten en door Thaise kok bereid, geserveerd krijgt.

IENS Topper 2013 – 2014

Dinnersite IENS heeft ons net als in 2013 ook in 2014 het predicaat Topper gegeven. Ook staan wij in IENS als beste Thaise restaurant in Gelderland aangeschreven.

Meer informatie of solliciteren? Neem contact op met Fred Schoolderman telefoon: 06 28262446 of e-mail: fred.schoolderman@gmail.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Gezocht: Thaise kok voor restaurant in Dieren (Gelderland)”

 1. Fred Schoolderman zegt op

  De meeste Thaise dames hier in Nederland komen ongeacht hun opleiding, slechts als schoonmaakster, bejaardenhulp, afwasser of in een massagesalon aan de bak. Wij roepen ook diegenen op die geen ervaring hebben als kok, maar wel affiniteit daarmee hebben.

  Ook zijn wij opzoek naar (Thaise) serveersters. Hierbij is het wel van belang zich in het Nederlands goed verstaanbaar te kunnen maken.

  Waar wij waarde aan hechten is inzet en enthousiasme.

  Een unieke kans om in Nederlands mooiste en grootste Thaise restaurant te werken.

  Sukanya Thai Cuisine B.V.

  .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website