Oproep: Wie gaat er mee fietsen rond Cha-am?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
2 februari 2014

Jacqueline Verschelden, een Belgische lezeres van Thailandbog doet een oproep aan sportievelingen die het leuk vinden om met een groep Nederlandstaligen te gaan fietsen.

Jacqueline verblijft van 17 februari tot 16 maart 2014 in Cha-am aan de boulevard bij het strand. Zij is voor die periode op zoek naar sportieve mensen die onder leiding van haar met een citybike (fiets) dagtochtjes willen maken. Het gaat om ritten van 40 – 70km naar gelang de conditie van de groep.

Deze tochtjes zijn gratis. Je moet natuurlijk zelf zorgen voor je fiets, drinken, etc. Omdat Jacqueline regelmatig in Cha-am verblijft kent zij het achterland vrij goed en kan zij een interessante route uitstippelen.

Heb je interesse om met een groepje Belgen/Nederlanders gezellig te gaan fietsen in de omgeving van Cha-am, stuur dan een e-mail naar: jacvers@gmail.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Oproep: Wie gaat er mee fietsen rond Cha-am?”

 1. geert jan zegt op

  Gaat dit om tourfietsers of racers en hoeveel km. per dag ?

  • Cornelis zegt op

   Ik lees toch ‘met een citybike’, dus racers zijn duidelijk niet de doelgroep.

 2. geert jan zegt op

  dank cornelis; ik had er overheen gelezen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website