Ik heb de vraag al eerder gesteld hier, en ook een lezer gevonden die me wilde helpen, deze zeer behulpzame dame heeft zelfs de vlucht datum gewijzigd om mijn hond mee te kunnen nemen.

Alles is rond, alle papieren zijn in orde, een nieuwe bench is er die aan alle eisen voldoet, en er zijn mensen gevonden die de hond van Surat-Thani naar Bangkok willen brengen. Nu blijkt echter dat niet op alle vluchten van de KLM dieren mee mogen, en juist op de dag van de geplande vlucht mogen geen dieren mee. De KLM weigert vooralsnog om de hond alleen te laten vliegen. Zelfs als de hond persoonlijk ingecheckt wordt in Bangkok en persoonlijk opgehaald wordt op Schiphol lijkt dit onmogelijk. De hond als cargo vervoeren is enorm veel duurder.

Nu is de vraag, is er iemand die op 23-12-2020 met KLM van Bangkok naar Amsterdam vliegt, en mijn hond in wil checken? Er hoeft verder vrijwel niets gedaan worden door deze persoon. De hond wordt door vrienden van mij overgedragen, en ik haal de hond zelf op op Schiphol.

Ik hoop van harte op een positieve reactie van een van de lezers!

Ingezonden door Arjen, te bereiken op: arschro@gmail.com

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

4 reacties op “Dringende oproep: Wie kan mijn hond meenemen op een KLM vlucht op 23-12-2020?”

 1. Suzy zegt op

  Heel jammer dat ik je niet verder kon helpen, Arjen. Ik had mijn KLM verzet naar 22/12 en toen bleek dat dat vliegtuigtype wat ingezet wordt ineens geen huisdieren kan meenemen. Arjen was zo netjes om zelfs mijn omboekingskosten te vergoeden en dat is echt klasse. Ik kan niet nog een keer wijzigen met mijn ticket en we moeten voor Kerst in Nederland zijn bij familieleden. Hopelijk komt er een oplossing en kan iemand anders Arjen’s hond meenemen. 100% zeker dat zowel hond als Arjen er enorm blij mee gemaakt worden.
  Veel groetjes. Suzanne

 2. Margot Venhoek zegt op

  Beste Arjen,

  Ik hoop dat je iemand vindt die je hond mee kan nemen, dat zou echt super fijn zijn.
  Wel wil ik je nog even meegeven dat de persoon die je hond meeneeemt hem/ haar wel moet claimen bij de speciale bagage, althans dat was bij ons zo.
  Dit zit voor de douane dus dat kan jij niet doen.

  Succes ermee,

  Groetjes Margot

 3. Arjen Schroevers zegt op

  Beste Margot,

  Bedankt voor deze aanvulling. Dat is mij bekent, en dat is dan ook het enige dat deze persoon hoeft te doen. De hond moet aangegeven worden bij de NL douane, die dan de documenten moeten controleren.
  En ik moet een machtiging schrijven dat een ander dan de eigenaar de hond in NL invoert.

  Alle papieren zijn rond. Met inchecken doen mijn vrienden al het werk.

  Het is echt jammer dat ik me pas later realiseerde dat niet alle vliegtuigen waar KLM mee vliegt huisdieren aan boord kunnen hebben.

  Maar Margot, heb jij toevallig banden met Soidog of een soortgelijke organisatie? Je naam komt me erg bekent voor?

  Groeten, Arjen.

  • Suzy zegt op

   Ik ben volop aan het rondkijken in mijn Nederlandse- en Belgische vriendenkring of iemand deze kant op komt en weer terug naar Amsterdam in December. Hopelijk komt er een wondertje want jouw hond Vos zal je erg missen en omgekeerd ook. We houden moed!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website