Je gedragen in het buitenland valt niet mee, zeker als je meer talent hebt om achter een bal aan te rennen dan het vermogen om je hersencapaciteit te gebruiken. Zo misdroegen drie voetballers van de Engelse eersteklasser Leicester City zich tijdens hun verblijf in Thailand. Een orgie met Thaise dames werd gefilmd en de heren hadden weinig respect voor de dames getuige een aantal discriminerende uitspraken, zo schrijft de Sunday Mirror.

Pech voor hen want het filmpje belandde op internet en de hele wereld kon nu getuige zijn van de escapades van de heren. Inmiddels is de clubleiding een onderzoek gestart naar het gedrag van de spelers. Ook de coach van Leicester City, Nigel Pearson, is niet blij want zijn zoon James Pearson (22) is één van de drie in opspraak geraakte spelers. Daarnaast zijn ook Tom Hopper (21) en doelman Adam Smith (22) op de beelden te zien. Er is onder meer te horen hoe het woord ‘slit eye’ wordt gebruikt, wat zoveel betekent als spleetoog.

De Engelse club, eigendom van twee rijke Thaise zakenlieden, is momenteel bezig aan een tournee door Thailand.

Dat geldt ook voor Chelsea die in Thailand is voor een trainingskamp. De kersverse kampioen van Engeland speelde o.a. een oefenduel tegen de Thai All-stars. Manager José Mourinho zag kennelijk de bui al hangen en kwam met een opmerkelijke regel voor zijn spelers: zij mochten niet het Thaise nachtleven induiken.

De bewuste video van de drie spelers van Leicester City is bekijken op de website van de Sunday Mirror: www.mirror.co.uk/sport/football/news/leicester-city-open-investigation-after-5797001


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Voetballers Leicester City in opspraak door video: Discriminatie en orgie in Thailand”

 1. Sjaak S zegt op

  Vreselijk, een stelletje primaten, die achter een bal hobbelen en als ze dan de bal hebben, schoppen ze hem weer weg. Daarvoor heb je niet veel hersens nodig…. wat blijkt, gezien hun gedrag en uitspraken. Ze mogen voor mij weg blijven…..

 2. Khun Peter zegt op

  Op zich begrijp ik wel dat jonge kerels en dus ook voetballers uit hun dak willen gaan. Maar waarom zo respectloos naar de Thaise dames en ze behandelen als een stuk vuil? Totaal onnodig lijkt mij.

 3. Pat zegt op

  Dat je om goed te kunnen voetballen niet veel hersens nodig hebt, doet totaal niet ter zake, vermits er voor zoveel zaken geen grote hersencapaciteit vereist is.

  Dat deze jongens zich zo macho, zo primitief, zo weinig respectvol, zo simpel, en zo dom gedragen is wel totaal verwerpelijk en bezorgt mij plaatsvervangende schaamte als man!

  Iemand zou hen dat aan hun beperkt verstand moeten brengen, deze taak lijkt mij weggelegd voor de papa-trainer van één van die simpele jongens…

  Mocht het mijn zoon zijn, ik zou met hem een gesprekje voeren van enkele uren over correct gedrag!

 4. Jack G. zegt op

  Dit tripje is een ‘zakentrip’ voor de baas en dan mag je je baas niet in de problemen brengen met zo’n filmpje. Aan de andere kant zullen deze meneertjes wel flink applaus krijgen van de fans van hun eigen leeftijd. Dat heeft die meneer Dave R. ook gekregen in Nederland.

 5. Simon zegt op

  In eerste instantie voel ik verontwaardiging opkomen, dan besef ik dat het hele akkefietje op het www. staat.
  Mijn gedachten gaan terug naar de tijd, dat ik zo jong was (Marine periode, van m’n 16e tot 22e) en ben dan blij, dat er toen geen internet bestond en smartphones. 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website