Vechtende ladyboys (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
12 april 2013

In de deze video zie je dat de ene ladyboy een andere ladyboy klappen geeft nadat hij/zij boos werd over het geroddel van de ander.

Ladyboys zien er dan wel (soms) uit als vrouwen, ze hebben meestal wel het temperament van mannen. Dat kan er toe leiden dat er wat sneller geslagen wordt zoals je in deze video kunt zien.

Volgens Bangkok Post is de video opgenomen in een toilet in de provincie Sukhothai en gisteren op Youtube gezet.

In de video zie een ladyboy die zichzelf “P” noemt en zijn vriend, “Jazz” er op aanspreekt dat deze over hem zou roddelen. Hij wil dit met zijn vriend uitvechten, maar deze weigert dat. Desondanks krijgt de vriend er flink van langs.

Vechtende ladyboys (video)

[youtube]http://youtu.be/yYXudVAZkVk[/youtube]

10 reacties op “Vechtende ladyboys (video)”

 1. J. Willems zegt op

  Is dit filmpje leuk/interessant omdat het vechtende ladyboys zijn?
  Een filmpje met vechten is nooit leuk/interessant!

  • Khun Peter zegt op

   Of iets interessant is, is nogal persoonlijk. Wat voor u niet interessant is, kan iemand anders wel belangrijk vinden. Als het u niet interesseert dan moet u het filmpje niet bekijken. Dat lijkt mij de gemakkelijkste oplossing.

   • Peter Terhorst zegt op

    Moderator: uw reactie voegt niets toe en lijkt op chatten.

  • quillaume zegt op

   Ik sluit mij geheel aan bij de reactie van J.Willems. Wat is er belangrijk aan twee vechtende
   lady boys? Wat voegt het toe aan deze site?

   Moderator: De vraag is niet of het filmpje ‘iets toevoegt’ aan de site. De vraag is of het informeert over een aspect van de Thaise samenleving en dat doet het. Thailand is niet alleen rozengeur en maneschijn. Thailandblog informeert over Thailand in alle breedte. Daarbij zal wel eens onwelgevallige c.q. schokkende informatie langskomen. Zo is het leven nu eenmaal.

 2. Ger Horst zegt op

  Wat mij opvalt is, daar waar er gevochten wordt, de thaise omstanders nooit ingrijpen.
  Zij staan alleen maar (dom) te kijken.

 3. quillaume zegt op

  Moderator: u bent aan het chatten.

 4. peter zegt op

  Ger Horst, dit is de mentaliteit hier, als je er niets mee te maken hebt bemoei je dan er ook niet mee. Ik heb eens gezien dat een mevrouw in elkaar werd geslagen door haar man op een drukke markt. Niemand bemoeide zich ermee, dus ik heb het zelfde gedaan.
  Mijn raad Ger, als je niet in grote problemen wilt komen, bemoei je hier in Thailand, nooit met zaken die je niets aangaan, hoe moeilijk dat soms ook is.

 5. Ger Horst zegt op

  Peter, zal mij er inderdaad nooit mee bemoeien. Ik bemoei me nooit met zaken die me niet aangaan. Heb het dan ook over de Thai en niet over de farang. Verstandig dat jij je er ook niet mee bemoeide toen die arme mevrouw in elkaar werd geslagen. Ik woon nu zes jaar in Thailand maar toch blijven er altijd zaken die je/mij verbazen en dat zal nog wel heel lang zo zijn.

 6. janin zegt op

  ’t zijn natuurlijk weer (lady)boys, waar er wordt gevochten zijn het voor 80 procent “boys”.Niet dat vrouwen nooit ,of niet vechten, maar hun “lontje” is wat langer .
  En of zo een film wel of niet interessant is khun Peter, daarvoor moet je er toch eerst naar kijken hé.

 7. willem. zegt op

  It”s all about the money! Het”gevecht”hoewel ik denk dat het door de ladyboys in scene is gezet,gaat vaak alleen maar over geld/jaloezie. Ik heb gevechten met barlady”s meegemaakt daar is muay-thai niks bij. De haren vlogen in het rond. Goed om dit soort dingen ook eens op het blog te laten zien(ondanks de negatieve reacties) want mijn Thailand is echt niet altijd”THE LAND OF SMILE”! Dat maak je pas mee als je het echte leven in Thailand kent,waar elke bath er een is voor levensbehoud!!!!!
  En waar mogelijk zal ik ten aller tijden,indien echt nodig als farang bijspringen om behulpzaam te zijn. Zeer zwak om je ogen daar voor te sluiten! Ach ja;je houdt van de Thai of niet als farang zijnde!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website