Deze commercial van TrueMove H, het bekende telecombedrijf in Thailand, werd in een paar dagen tijd al meer dan een miljoen keer bekeken op sociale media. De reclamespot duurt drie minuten en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog met als rode draad: compassie is ware communicatie.

We zien een vrouw die iemand opzoekt en vragen stelt over haar overleden vader. Waarom deze video zo populair is, kom je te weten in de laatste seconden.

TrueMove H heeft vaker van dergelijke tranentrekkende commercials. Een paar jaar geleden vertoonde zij ook een opvallende commercial met de slogan ‘Giving is the best communication’, deze reclamespot werd ook miljoenen keren werd bekeken.

Video: Compassion is true communication

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/N4Yrgkt2JPI[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Weer een tranentrekkende commercial: ‘Compassie is ware communicatie’”

 1. Simon zegt op

  Weer een “schot in de roos” De commercial van TrueMove H: ‘Compassie is ware communicatie’
  In korte tijd wordt er in de film een compleet verhaal verteld, die tot de verbeelding van miljoenen mensen spreekt
  Over de hele wereld worden deze filmpjes keer op keer bekeken. Mensen worden geraakt en de aandacht van de kijkers worden in de eerste seconde al vast gehouden.
  En dat is waar het nou net om gaat bij het maken van een reclame filmpje.

  • Frans Nico zegt op

   Aan de andere kant laat het zien hoe de commercie gebruik maakt van emotie. Of we daar blij mee moeten zijn betwijfel ik.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website