Tim Sharky in Pattaya (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
5 februari 2015

Wie regelmatig in Pattaya vertoeft of er woont, die heeft hem wel eens gezien: Tim Sharky, een Australiër die nogal opvalt door zijn imposante figuur en de vele tatoeages.

De Aussie woont in het appartementencomplex View Talay 6 naast het winkelcentrum Central Festival en is onlosmakelijk verbonden met het straatbeeld in Pattaya. Tim is ondanks zijn woeste uiterlijk een dierenliefhebber, zo zorgt hij voor de straathonden in zijn buurt.

In deze video zie je dat Tim verhaal gaat halen bij de politie in Pattaya omdat er zou zijn ingebroken in zijn condo en er drugs zou zijn verstopt. Dat doet hij op zijn eigen manier met veel intimidatie. Vreemd genoeg komt hij daarmee weg, al vraagt iedereen en hij zelf ook zich af hoe lang het zal duren dat het een keer verkeerd gaat.

Video: Tim Sharky – Question Authority

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/pBUj-wT7CkE[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

17 reacties op “Tim Sharky in Pattaya (video)”

 1. Cor van Kampen zegt op

  Het zal dan ook niet lang goed gaan met deze man.Ik heb hem wel meerder malen zien lopen in Pattaya.
  Zo’n lichaam kan je niet krijgen door training. Alleen door door doping en verboden middelen.
  Altijd een grote mond en veel geschreeuw. Je kan goed voor honden zijn en een imposant figuur hebben er
  komt een tijd dat je een Thai in zijn ziel beledigd. Dan houd je spierbundel die kogel niet tegen.
  Thaise politie voor gek uitmaken? Iedere Thaiganger weet dat een Thai nooit vergeet.
  Cor van Kampen.

  • arjanda zegt op

   Heb zelf al menig maal een praatje met hem gemaakt. Goeie gast met het hart op de goeie plaats . Kan alleen slecht tegen onrecht , maar zeurt niet maar doet er tenminste wat aan . grote bek of niet een goeie vent die je eens zou moeten aanspreken ipv met een boog om heen te lopen .

   • NicoB zegt op

    Beste Arjanda, de man kan z’n hart op de goede plaats hebben, maar of het nodig is om in elke zin fuck off en fuck you te moeten gebruiken stuit me tegen de borst, zeer ongemanierd en m.i. not done.
    Een praatje maken, het kan, maar owéé als het de man terecht of niet, niet bevalt, dan breekt de pleuris uit.
    Zo’n man moet zich manifesteren, moet elke keer weer stampij maken om nog meer Facebook followers te krijgen, ik wens hem er veel sukses mee.
    Nou ja, zoals gezegd, ieder z’n meug.
    NicoB

  • Sir Charles zegt op

   Zo’n lichaam krijg je juist wel door training echter met anabole steroïden gaat het allemaal wat sneller. Dat hij die rotzooi gebruikt daar twijfel ik ook niet en in Thailand is het nou eenmaal makkelijk te verkrijgen.

   Doe het wel zonder al is het alleen al maar vanwege de schadelijke bijwerkingen echter lieden die negatief commentaar hebben op ‘sportschoolfiguren’ zijn dikwijls zelf te lui en kampen met overgewicht, lopen dan ook het liefst in een mouwloos Singha-hemd om hun ‘gespierde’ lichaam te tonen, ze hebben weliswaar een sixpack doch die staat altijd stand-by in de koelkast…

 2. NicoB zegt op

  Tim Sharky, een heel toepasselijke naam voor een dergelijk ongemanierd type. SELF, het staat al op z’n knokkels, zie de startfoto van de video, het is alles wat de klok slaat, SELF.
  Goed zijn gedrag te kennen, met een grote boog er omheen lopen lijkt me wijs.
  Ieder zo z’n meug.

 3. John Chiang rai zegt op

  Hij heeft helaas verder niets te bieden als een grote bek,en een opgepomt lichaam,en denkt op deze manier indruk te maken.
  Als je van domheid pijn zou krijgen, zou hij dagelijks kilo’s pijnstillers moeten slikken,en nog steeds schreeuwen van pijn.
  Zijn figuur heeft iets van een mensaap,alleen heeft de laatst genoemde met zekerheid meer hersens.

 4. Rick zegt op

  Je kunt van dit figuur zeggen wat je wil, maar hij laat zich niet zonder slag of stoot afzetten door de ( corrupte ) Thaise politie en staat. Al doet hij dat natuurlijk wel op zijn eigen aparte manier. Maar op zichzelf is hij een goed voorbeeld van dat je als farang niet alles hoeft te pikken in Thailand. Want er worden nogal wat misselijke geintjes gemaakt bij veel toeristen / expats. Het lijft natuurlijk wel de vraag hoe lang blijven de ( corrupte ) Thaise staat en politie dit door de vingers zien, oftewel word hij een deze dagen niet ineens per ongeluk aangereden door een vrachtwagen ofzo.

 5. henk zegt op

  Ik volgde het, maar zijn vraag waarom de politie zonder huiszoekingsbevel zijn huis bezocht is overdreven.
  Hij had ze zelf uitgenodigd, vanwege een inbraak. Ja, dan kijkt een beetje politieman toch verder.

 6. Patrick zegt op

  drugs bij onschuldigen verstoppen. Mijn vriendin laat haar auto nooit voltanken zonder erbij te staan kijken.
  Ook bij politiecontroles is ze erop beducht dat er niets wordt weggemoffeld om dan de volgende controlepost verderop een seintje te geven.
  Ze laat ook nooit haar autosleutels bij een valt service. De sleutels worden nagemaakt en enkele weken later is de auto plots verdwenen.
  Is dit overdreven achterdocht of steunt het op ware feiten.
  Het tart alleszins mijn verbeelding.

  • theoS zegt op

   Absoluut geen verbeelding, doe ik ook wat zij doet. Na ong. 40 jr hier en een geintje waar een vorige Thaise vriendin mij voor op wou laten draaien, wat niet lukte, neem ik ook geen enkel risico. Kan genoeg voorbeelden en gevallen geven daarvan maar is niet genoeg plaats voor hier. Kudos voor je vriendin.

 7. Blottekop zegt op

  Heb dit filmpje een dikke 2 maanden geleden al gezien en tot nu is hij nog steeds springlevend.
  Of het verstandig is om dit te doen is natuurlijk de vraag , veel geroep en totaal geen respect maar dit is mischien de enigste reden dat hij nog steeds in leven is .
  Hij stelt hier toch het corupte systeem aan de kaart een gek of een lafaard kan je hem zeker niet noemen .
  Daarom moet ik hem toch bewonderen ,hem ombrengen zou zeer slechte reclame zijn voor pattaya .
  Ik denk dat hij het slim speelt hoop dat hij de jetskie maffia ook zo eens voor schut zet op het net
  Ik wens hem nog een lang leven toe maar inderdaad in pattaya weet je nooit.

 8. Louis 49 zegt op

  Ik heb de man ook al eens gezien in pattaya en het zal wel zo zijn dat het niet op natuurlijke
  manier verkregen is ,dat lichaam. Ik train ook al jaren en neem van me aan dat de man oersterk is ,niks opgepompt.zelfs met anabolica moet je nog steeds hard trainen om zulke spieren te krijgen, alleen het gaat wat makkelijker met doping .dat opgepomt is praat van schriele mannetjes of bierbuiken .Dat het lelijk is is een andere zaak

 9. Sir Charles zegt op

  Zie hem weleens op Beachroad lopen, geen mens die niet even opkijkt wanneer hij langs komt lopen. Lijkt me verder een aardige vent ondanks zijn voorkomen.

 10. Khun Peter zegt op

  Je ziet in Thailand wel meer buitenlanders lopen met wat narcistische trekjes. Ik geloof wel dat het een aardige kerel is maar of hij helemaal spoort….. ik weet het niet?

  • Sir Charles zegt op

   Dat hij niet helemaal spoort komt vrijwel zeker door die anabole steroïden, bijwerkingen zijn o.a agressie, verschrompelde ballen én een verlaagd libido, dat laatste komt niet goed van pas met name in Pattaya. 😉

 11. Franky R. zegt op

  Blijkbaar zijn de mensen op dit topic nogal snel onder de indruk? Sharky oogt voor een stuk kleiner dan enkele jaren geleden, dus of hij nog steeds steroïden gebruikt is voor mij nichts im frage.

  Wel is hij in tien jaar tijd geen donder veranderd qua ‘verbale vaardigheden’.

  En in Nederland hadden wij toch ook Pistolen Paultje? Ook geen frisse vent met een strafblad van heb ik jou daar even. Maar ook een groot hart voor dieren.

  Ik veroordeel niemand want ik ken zijn/haar verhaal niet.

 12. theoS zegt op

  Hij was een loanshark in Australie, vandaar de naam Sharky, Wat ik later hoorde ook nog pooier daar. Hij scheen nu niet enig begrip te hebben voor mensen die moeilijkheden hadden met het terug betalen van hun zgn lening, op zijn zachts gezegd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website