In Pattaya hebben negen koppels op Valentijnsdag het wereldrecord voor de langste dansmarathon verbroken.Dat meldt de website Channel NewsAisa.

Het nieuwe record krijgt een plekje in het Guinness Book of Records. De wedstrijd begon vrijdag, met tien deelnemende koppels, waaronder een Canadees stel. Eén paar gaf tijdens de recordpoging op, maar de overige negen dansparen stopten na in totaal 35 uur, een minuut en een seconde gedanst te hebben. Dat was voldoende om de vorige recordhouders te verslaan die staat op naam van Mexico die het precies 35 uur hadden volgehouden.

De deelnemers droegen conform de wedstrijdreglementen roze T-shirts en bloemen in het haar. Ze moesten hun voeten continu bewegen en mochten de wals, cha cha cha en rumba dansen. Wanneer een nummer was afgelopen kregen de dansers dertig seconden lang de gelegenheid om de benen te strekken.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website