Een muziekvideo van het liedje ‘Kau Jai Tur Lak Bur Toh’ (My heart for your phone number) van de Thaise countryzangeres Ying Lee Sijumpol is de afgelopen 14 maanden maar liefst 100 miljoen keer bekeken op YouTube.

Het liedje is door de uitgever op 23 januari op YouTube gezet en op 7 april passeerde het de magische grens van 100 miljoen views. De zangeres uit Buri Ram is zelf ook verrast door het succes op sociale media.

Helaas voor Ying Lee is haar hit niet de beste bekeken muziekclip in Thailand. Dit record staat op naam van het liedje: Gai Kae Nai Keu Glai (How Far is Near?) van de Getsunova band. bij deze videoclip staat de teller op 105,6 miljoen views vanaf de uploaddatum op 23 augustus 2012.

Bron: Bangkok Post

Video ‘Kau Jai Tur Lak Bur Toh’ (My heart for your phone number)

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/Wx3_78QxFHg[/youtube]


» Laat een reactie achter


7 reacties op “Thaise muziek video 100 miljoen keer bekeken”

 1. Sjaak S zegt op

  Toen ik de video afspeelde, begon er gelijk naast mij iemand hartstochtelijk te dansen…. leuk. Ik had het nog niet gehoord, tenminste niet bewust. Maar even snel op youtube en ben nu aan het downloaden.
  Ook Gai Kae Nai Keu Glai wordt mee gedownload. Deze had ik wel al vaker gehoord.
  Bij ons thuis loopt soms de hele dag de radio en vaak is het zo’n mooie melodieuze muziek. Ik heb vroeger vaker Thaise popmuziek gekocht en samen met mijn verzameling muziek van de wereld is het een plezier in de tuin te werken met de muziek van mijn ipod in de achtergrond. Braziliaanse, Nederlandse, Engelstalige, Duitse, Japanse, Thaise, Indonesische, Indiase, Arabische muziek wisselen elkaar af. Er is altijd wel een stuk muziek bij dat fantastisch klinkt en dat ik zelden of nooit gehoord heb.
  Bedankt voor deze bijdrage…. het verrijkt de dag!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 2. Rik zegt op

  Leuk! Net als bij Sjaak kan mijn vrouw ook niet stil blijven zitten bij dit liedje(of bij andere nummers van Ying) Bij de afgelopen verjaardagen, feestjes etc was/is dit nummer een vast onderdeel geworden en gaan de dames helemaal los. We gaan in september weer naar Thailand toe en ik weet zeker dat we wel weer een paar muziek (karaoke) dvd zullen mee nemen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 3. Gringo zegt op

  Er zijn niet veel Thaise hits, die mij kunnen bekoren, maar goed, als dit zo’n hit is, moest ik natuurlijk wel even kijken.

  Wel aardig, maar mijn liefde voor Thaise muziek is er echt niet groter van geworden.

  Wat mij opviel, dat het volgens Utube sinds 17 september 2013 te zien was en dat het (stand nu) 334.163 keer bekeken is. Dat zijn toch andere cijfers dan de Bangkok Post publiceert!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • Khun Peter zegt op

   Beste Gringo, die cijfers kloppen wel. Op YouTube Staat zo’n filmpje misschien wel 100 keer. Dit hoeft niet de originele upload te zijn.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • Jan zegt op

   De originele versie staat nu op ruim 100.600.000.
   Wat jij gezien/bekeken hebt is de versie met een Engelse ondertiteling.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 4. Jan Hoekstra zegt op

  Vermoeiend nummer zeg, inhoudsloos gejengel die moderne Thaise nummers. De oude nummers zijn een stuk beter, hier een voorbeeld http://www.youtube.com/watch?v=5mRs-uYL6rI&index=61&list=FLTe0mZkKn9sTk5qjo4iUnHQ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website