Wie in Hua Hin verblijft zal zeker een keer de apenberg in Khao Takiab bezoeken. De honderden apen die daar leven zijn hondsbrutaal en stelen continu het eten van bezoekers aan de plaatselijke tempel.

Af en toe zoeken deze dieren verkoeling in het water. Ik had zelf al eens een filmpje online gezet van apen die aan het badderen waren in een poeltje op het strand: www.thailandblog.nl/thailand-video/aapjes-khao-takiab/

Nu is er een ander filmpje van de apen bij Khao Takiab een ware hit op Youtube en als bijna 1 miljoen keer bekeken. De aapjes scheppen er plezier in om van een rots recht de zee in te duiken. Een vakantieganger kon de dollende primaten filmen. Op de beelden is duidelijk te zien hoe de aapjes één voor één van de klif springen en plonsen dat het een lieve lust is. Leuk om te zien.

Video rotsduikende apen in Hua Hin

1 reactie op “Rotsduikende apen in Hua Hin, hit op Youtube (video)”

  1. Sjaak zegt op

    Ze stelen niet alleen voedsel, maar ook loszittende spullen, zoals je dure camera of je flesje water, dat ze dan hoog in een boom zittend lekker laten leeglopen.
    Dit gebeurde vorig jaar. Een Fransman met zijn vriendin in paniek omdat een van de apen met zijn camera ervandoor was. Gelukkig vonden we de camera even later onbeschadigd terug. Maar het flesje water was verloren….
    Duiken mogen ze best wel, die apen, want ze stinken als je pest. Misschien worden ze een beetje schoon…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website