Pas op voor slangen in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
29 april 2015

Wie bang is voor slangen moet in Thailand toch regelmatig om zich heen kijken. In deze video zie je hoe een argeloze Thai onaangenaam verrast wordt door een slingerende bezoeker. De man schrok zich het apelazarus en dat kan ik mij goed voorstellen.

Je komt ‘s ochtends je huis uit om naar je werk te gaan en opent de voordeur en het tuinhek.  Vervolgens wordt je vanachter aangevallen door een slang. Het overkwam deze Thai. Het hele voorval is vastgelegd op een bewakingscamera.

Video: Pas op voor slangen in Thailand

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Pas op voor slangen in Thailand (video)”

 1. Leo Th. zegt op

  Een paar jaar terug was ik in Nakhom Sri Thamarat. Had gegeten op het terras van een drukbezocht restaurant en liep de weg op om naar mijn hotel te gaan. Het schemerde al en ik dacht dat ik een tak op de weg zag liggen, wilde die in een reflex wegschoppen toen die tak ineens bewoog. Bleek het een slang te zijn, schrok me wezenloos en sindsdien ben ik zeer op mijn hoede, ook in stedelijke gebieden waar je slangen niet zou verwachten.

 2. ruud tam ruad zegt op

  snap goed dat hij geschrokken is. Wij hebben tijdens het fietsen een keer er overheen gefietst. Gelukkig pas in de gaten daarna.
  Ook een keer bij het zwembad, dat hij netjes aan kwam gegleden en toen zo het zwembad in. Ik ben niet mee gegaan in het water.
  Gisteren kreeg ik een foto van een kennisje in Satahip die een kleine slang voor het raam had zitten ( aan de buitenklant )
  Het is net of ze de laatste tijd steeds meer in de ” bewoonde” gedeelten komen .
  Helemaal niet meer zo mensenschuw. ( wel jammer )

  Maar inderdaad wel oppassen.

 3. Lik zegt op

  Afgelopen zondag liep ik langs zo’n betonnen stinkkanaal in bangkok vlakbij rachada en zie ineens wat bewegen en het water inschieten , een krokodil van anderhalve meter .
  Ik schrik niet gauw maar toen wel .

  Groeten

 4. theoS zegt op

  1x onder mijn auto thuis, lag te slapen, of wat dan ook, waar ik instap, deed niets en ging vanzelf weg. 2x boven op mijn sofa, achter de kussens, heb ze beide keren er uitgejaagd onder hevig gegil van mijn vrouw. Lachen, gieren, brullen.

 5. richard zegt op

  Hoi niet schrikken. ..Geen krokodil. .. Een monitor lizzard. . Kunnen idd wel 2m groot worden ga eens kijken in lumpini parc daar zitten er heel veel gewoon tussen de waterfietsen of in het gras tussen de toeristen. Ze doen niets. Gr richard

 6. Simon zegt op

  Uit eigen ervaring….
  Als je een paar keer bent verrast (of gebeten) door een slang, dan kan je schrikken van een stuk touw. 🙂

  Toen ik eens in de isaan, bij een vriendin logeerde, merkte zij op dat er in de tuin, een kikker door een slang werd gegrepen. We stonden in de keuken en zij had op dat moment geen zicht, op die tuin.
  Ik ging naar buiten om te kijken of dat werkelijk zo was. Want zelf was het mij ontgaan, dat ik iets gehoord zou hebben. En ja hoor, ze had gelijk. De kikker zat nog vóór in zijn bek.

  Het was een wonderlijke gewaarwording, dat mijn vriendin dat kon horen. Ik besefte toen, dat ook de zintuigen van een Thailander, anders zijn ontwikkeld en kunnen worden beïnvloed door, waar je bent opgegroeid.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website