Een ongeluk zit in een klein hoekje (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
22 januari 2015

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat is hier wel toepasselijk. Kinderen in het verkeer zijn onvoorspelbaar, voeg daarbij ook de gemiddelde Thai die zonder te kijken zijn autoportier opengooit en je hebt het scenario voor bizar ongeluk. 

Op de video zie je een jongetje van een jaar of 12 in het district Bang Kho Laem in Bangkok op 15 januari. Hij komt door een onvoorzichtige chauffeur die zijn autodeur opent op het moment dat hij langsloopt, met zijn rechterbeen onder een vrachtwagen terecht. Hoewel de beelden er zeer ernstig uitzien valt het gelukkig mee. De jongen heeft alleen een wond en wat blauwe plekken aan het incident overgehouden.

Mijn ervaring is dat Thai vaak niet uitkijken bij het openen van de autoportier, let dus zelf altijd goed op in dat soort situaties.

Bron: Coconuts Bangkok

Video: Jongetje komt met been onder een vrachtauto

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/2A_ybz4uPzA[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Een ongeluk zit in een klein hoekje (video)”

 1. lung addie zegt op

  ik rijd met een shopper, die is niet zo wendbaar als een scooter. Als ik een auto voor mij langs de kant zie rijden dan ben ik steeds heel attent en blijf er ver genoeg bij vandaan. Voor de Thai is het logisch dat jij weet dat, als hij stopt, hij wil uitstappen, dus als je tegen zijn openzwaaiende portier knalt is het zeker je eigen schuld want jij hebt niet nagedacht.
  lung addie

  • noah zegt op

   Ja lung Addie, het zit hem in het niet nadenken…Ooit gehoord van art. 28, openen van portieren? Lijkt mij een logische redenering!!!

  • henk zegt op

   Dit ben ik niet met u eens ,de inzittende van de auto is in mijn ogen schuldig.
   Het slachtoffer was ook nog maar een kind,je zegt toch ook niet je moet maar binnen blijven.

   Henk

   • lung addie zegt op

    Moderator: niet chatten svp.

 2. Paul Tolen zegt op

  Deel helemaal jullie ervaringen.

  Het blijft met alles dubbel uitkijken in het verkeer.
  Opletten is een woord wat ze niet echt kennen.
  Ze doen gewoon.

 3. Cor van Kampen zegt op

  Als de redactie mij dat toestaat ga ik nog even verder.
  Je rijd met je motor in en een tweebaansweg in Pattaya. Aan de linkerkant van de weg staan allemaal auto’s geparkeerd. Ga je met je motor elke tegenligger afwachten en ga je dan aan de rechterbaan passeren. Natuurlijk niet. Je rijd er gewoon langs. Beetje aan de buitenkant natuurlijk.
  Er is een mafkees die zonder te kijken zijn portier opengooit. Pakt net nog even de buitenkant van de deur mee en jij ligt op je plaat. Jij bent schuldig. Jij had beter op moeten letten.
  Ga je huiswerk doen.
  Cor van Kampen,

 4. philip zegt op

  Jammer dat er Thailand, en in vele asiatische landen geen plaats is om op het voetpad te wandelen. Ofwel staat er eetkraampjes ofwel auto’s geparkeerd.
  Grt Philip

 5. noah zegt op

  Jacques Koppert schreef er een mooie posting over, verkeersregels in Thailand. Te vinden links hier op de site onder dossiers verkeersregels. Heb het toch weer net met een smile doorgelezen die reacties, geweldig!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website