Een bungeejump operator in Chiang Mai is beboet voor het feit dat een dame uit Hong Kong naakt aan zijn elastiek bungelde. De politie van Mae Rim in kwam in actie toen er foto’s er filmpjes op social media verschenen van het voorval.

De eigenaar van X-Centre Bungee Jump, Bancha Chulakul, verklaarde aan de politie dat hij er weinig aan kon doen omdat de toeriste eerst een bikini droeg maar deze voor de sprong uittrok. De vrouw had tegen de medewerkers gezegd dat zij een model was en de foto’s graag wilde voor haar portfolio. De heer Bancha kreeg daarvoor een boete van 1.000 baht.

De politie vraagt het publiek om de foto’s niet te verspreiden omdat deze het imago van de stad kunnen beschadigen.

8 reacties op “Naakte bungee-jump dame zorgt voor ophef in Chiang Mai”

 1. Tony zegt op

  Het zal het slaperige provincie stadje vast geen wind-eieren leggen. Een beetje spiciness en de toeristen stromen massaal toe. De Tourism Authority zou haar moeten belonen.

 2. wibart zegt op

  Het uitrekken van een bikini over reeds bijeengebonden voeten (foto 1) lijkt me toch bijzonder moeilijk. Dus ik vermoed dat de helpers boven toch wel de bindingen opnieuw hebben moeten bevestigen nadat ze de bikini heeft uitgetrokken. Dit maakt de opmerking van de eigenaar dat hij er niets aan kon doen zeer ongeloofwaardig. Ik denk dat een leuke som geld of anderszins eerder de reden is geweest dat hij dat toeliet.

  • Frans Nico zegt op

   De binding om haar voeten op de eerste foto is ook niet dezelfde als op de tweede foto. Kennelijk was ze al ontkleed op het moment dat ze de binding omkreeg en is voor de eerste foto nog even een binding omgedaan zonder te bezien of het dezelfde binding is.

 3. Jack G. zegt op

  Best wel bijzonder. Iemand die lacht na het maken van zo’n sprong. één keer zo’n sprong gemaakt met gewoon kleren aan en ik was niet echt blij tijdens en na de sprong. In Nederland kunnen wij wel lachen om zo’n actie maar dat alle instanties massaal uitrukken in Thailand was te voorspellen.

 4. Khun Peter zegt op

  Je bent een exhibitionist of je ben het niet…

  • Frans Nico zegt op

   Deze dame is dat inderdaad, net als de dames die zich naakt laten fotograferen in een tempelcomplex.

 5. janbeute zegt op

  Oh ja , voor ik het vergeet te vermelden .
  Let eens op de kleuren van het elastiek rond haar benen .
  Bij de eerste foto voor de sprong groen , tijdens en na de sprong blauw .
  Zegt genoeg .
  Overigens een leuke dame .

  Jan Beute .

 6. lung addie zegt op

  Moeten ze daar nu zo een spel over maken? Een naakte vrouw is heden ter dage toch geen unicum meer. Tenslotte was het nog een heel mooi exemplaar van het vrouwelijk geslacht. Volledig akkoord met het ongenoegen van zo een fratsen in tempels enz, dit heeft met respect te maken … doch hier zou ik me er echt niet om storen. Thailand moet niet heiliger dan de Paus willen zijn…. dat ze eens rondkijken in Pattaya, Bangkok en andere locaties waar het sextoerisme hoogtij viert … daar zie je andere zaken hoor en nogal vaak totaal openbaar.

  lung addie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website