Je maakt wat mee in Bangkok. Ben je rustig aan het slapen wordt je wakker van het geblaf van een straathond die zijn puppies probeert te beschermen tegen een hongerige krokodil.

Het overkwam Sawang Napawan (53), die woont in Soi 44 op Seri Thai Road. Aanvankelijk dacht ze dat de straathond, die zij verzorgt, aangeslagen was om inbrekers. Maar het geblaf had een andere oorzaak. Een volwassen krokodil op zoek naar een malse snack, had zijn ogen laten vallen op de puppies van de hond.

Ja, dat was even schrikken een krokodil midden in Bangkok en niemand die weet waar het beest vandaan komt. De vrouw waarschuwde haar buren en samen met een vrijwilliger lukte het om de krokodil te vangen en vast te binden.

Volgens politiecommandant Suphol Kamchoo heeft de wijk veel natuurlijke vijvers, mogelijk hield de krokodil zich daar schuil. Het kan ook een exotisch huisdier van iemand zijn, die onlangs ontsnapt is. De krokodil gaat naar een opvangcentrum.

Bron: Coconuts Bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website