Lastige apen uit Thais dorp gezet

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
22 september 2015

De bewoners van het dorp Narong Therdsong waren het spuugzat. Er moest wat gedaan worden aan de brutale apen. De beesten trokken zelfs de koelkast open op zoek naar eten en lieten daarnaast vaak een spoor van vernielingen na.

De locale overheid kwam in actie en ruim tachtig apen werden gevangen. De makaken worden nu in natuurreservaten ten westen van de hoofdstad uitgezet.

Een opgeluchte bewoner zei maandag tegen de media dat het dorp zich erop verheugd weer gewoon de was buiten te kunnen hangen of groente te verbouwen.

2 reacties op “Lastige apen uit Thais dorp gezet”

  1. Leo Th. zegt op

    Dat de inwoners de apen spuugzat waren kan ik me wel voorstellen. Maar 80 makaken op elkaar in een kleine kooi is nou niet bepaald diervriendelijk. Ik vind het een vreselijke foto!

    • Ton zegt op

      Hallo Theo, die kooi is alleen maar voor het vervoer van die apen. Heb je wel eens een volgepakte trein gezien tijdens de spits. Hebben ze nog minder ruimte dan die apen in die kooi.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website