Foto: Facebook

Wie de grootste hamburger van Thailand wil eten, kan terecht bij Chris Steaks & Burgers in Bangkok, de hamburger weegt meer dan 6 kg. 

De hamburgertent in Bangkok is een internetsensatie geworden nadat YouTubers elkaar begonnen uit te dagen om hun grootste hamburger met gebakken uienringen, spek en mayonaise.

Chris Steaks and Burgers biedt de iedereen die er in slaagt de reuzehamburger binnen 10 minuten op te eten, een prijs aan van 10.000 baht. Dat is één baht voor elke calorie. Tot nu toe is dat niemand gelukt.

De runderversie van de “6 kg Burger” kost 2.500 baht en de varkensvlees versie kost 3.500 baht.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Eet een hamburger van 10.000 calorieën binnen 10 minuten en win 10.000 baht”

  1. pieter zegt op

    Makkelijk beloven iets wat niet zal lukken

  2. John Chiang rai zegt op

    Nou heerlijk hoor, voor mij mag je dit rustig(vr)eten noemen in plaats van eten,en zou zelfs mocht de Thai Baht nog verder in waarde stijgen,geen poging willen doen om aan deze weddenschap deel te nemen.
    Voor diegene die een poging wil wagen,smakelijk (vr)eten,en mocht je de 10.000Baht winnen kun je je ook nog een dessert van 3 Kilo gunnen.555


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website