Dat Igor graag een wodka lust dat wisten wij al. Het is wel de vraag of het verstandig is om stomdronken op een Thaise luchthaven te verschijnen?

Svetlana de vrouw van Igor is het er duidelijk niet mee eens. Deze dame in de rode jurk loopt niet over van tederheid. Nee, ze ramt Igor een paar keer flink voor z’n kop.

En alsof dat niet genoeg is gaat Igor ook nog ruzie maken met andere Russen. Arme Igor krijgt vervolgens van een paar potige kerels nog wat klappen.

De volgende dag zal Igor het zich wel niet meer herinneren. Waarschijnlijk zal hij zich wel afvragen waar die hoofdpijn vandaan komt? In dit geval niet alleen van de drank.

Video dronken Rus maakt amok op Thaise luchthaven

Bekijk hier de video:

13 reacties op “Dronken Rus maakt amok op Thaise luchthaven (video)”

 1. bert zegt op

  En hier weer het bewijs van het gedrag hoe de Russen menig mens hun vakantie verpest!
  Zie dit gedrag teveel de laatste jaren waar Russen op vakantie gaan erg vermoeiend!

 2. Farang tingtong zegt op

  Ben het helemaal met Bert eens het is toch om van zulke mensen kotsmisselijk te worden.
  Er staat niet vermeld bij welk vliegveld het was, ik denk niet in BKK want het filmpje duurt 6 minuten en nog is die dronkenlap niet afgevoerd, de beveiligers staan een beetje met hun handen in de zak op hem in te praten.
  Op Schiphol had hij al binnen een paar minuten de marechaussee op zijn dak gehad, nu krijgt hij in het bijzijn van kleine kinderen klappen en scheldpartijen naar zijn hoofd ! lekker voorbeeld voor die ukkies.

 3. Lenoir Andre zegt op

  We hebben een maand in Jomtien verbleven,,, dan heb je wel je neus vol van de russen, slapeloze nachten door een stelletje dronkaards, echt gebeurt, om 4:30 smorgens horen we iemand aan onze deur, een straalbezopen vrouw die zo dronken was dat ze haar app niet vond, geen probleem dan maar de sleutel proberen op elke deur zodat de hele blok mede haar geschreeuw op stelten stond, toen eindelijk haar dochter erbij kwam ontstond er een vechtpartij tussen moeder en dochter, de security stond erbij en keek er naar, op mijn verzoek hebben ze ‘dame’ verwijdert, Nooit meer Jomtien, of andere plaatsen waar russen komen, ,(

 4. Iepie zegt op

  Maar, weet iemand hoe het verder gegaan is?!

 5. Rino zegt op

  Waar in Thailand komen er weinig russen? In Hua Hin ben ik ze weinig tegen gekomen. Maar zijn er nog meer plaatsen waar deze mensen weinig komen

  • Bangkokker zegt op

   Op alle toeristische plaatsen en plekken waar het leuk is kom je ze tegen. Ik ben nog geen plek tegengekomen waar ik ze niet gezien heb.

 6. Sjaak S zegt op

  Zo iemand moet je ook niet aan boord van het vliegtuig hebben. Een paar jaar geleden hadden we een Rus die naar Manilla wilde, maar we hebben hem in Bangkok door de politie van boord laten halen. Hij keek heel verbaasd. De man was dronken en handtastelijk geworden.
  Een keer viel ons iemand op die met ons wilde meevliegen. Hij bleek echt te diep in het glaasje gekeken te hebben – een Rus. Hij smeekte om mee aan boord te kunnen, hij zou zijn baan verliezen. Op de luchthaven wilde men hem ook al niet. Maar in het vliegtuig nog minder. Hij moest een vlucht uitzitten. Of hij zijn baan daadwerkelijk verloren heeft, weet ik niet, maar dat was ons ook geen zorg. Wij hadden hem niet dronken gevoerd, daar was hij zelf voor verantwoordelijk.
  Soms is het jammer dat het ijzeren gordijn open is… dat soort mensen was ons gespaard gebleven…

 7. Ank zegt op

  Wij zijn net terug uit Karonbeach en daar was het merendeel ook allemaal Russen.
  Maar wij hebben ook keurige en beleefde Russen mee gemaakt die duidelijk lieten blijken dat ze het ook niet leuk vonden als sommigen zich slecht gedroegen

 8. marijke zegt op

  Toevallig gister avond op een terrasje bij een gezellig restaurantje ook een probleem met een rus.Je kan natuurlijk niet volgen wat hij allemaal tegen het personeel roept en scheld.Er was een oudere vrouw bij misschien zijn moeder maar die zei verder niks .Maar hij ging behoorlijk te keer.Hier zijn er gelukkig nog niet zo veelwant wij mijden ook expres de plaatsen waar ze zijn in grote getale.Ik hoop dat het probleem niet nog groter word in thailand.En in dit filmpje is goed te zien dat de vrouw zich erg opgelaten voelt door zijn gedrag.

 9. Gerbrand castricum zegt op

  Ik ben het helemaal eens met Lenoir Andre,ik kom al ruim 10 jaar in Thailand meestal verblijf ik dan ong 6 maanden in Jomtien,,,,,maar ook voor mij was het dankzij die,,,,,,,,Russen de laatste keer,,,natuurlijk zitten er misschien ook goeie tussen,,,,ik moet hem trouwens nog ontmoeten, ik begrijp trouwens niet waarom Thailnd ze zo makkelijk en goedkoop binnen laat,hier krijgen ze op den duur spijt van,want hoe de Russen echt zijn bewijzen ze toch weer in Oekraïne ,Gerbrand

 10. Jan van Velthoven zegt op

  Toch wel interessant deze video na alle gebruikelijke (en terechte) ophef over vrouwenmishandeling, nu eindelijk eens live verslag van een mannenmishandeling door een vrouw. Durft ze wel tegen die arme dronkenlap!
  Overigens over ‘brute’ Russen gesproken. Het valt me op hoe betrekkelijk zachtaardig de Russen in geval van dronkenschap hun landgenoot corrigeren. Heb je wel eens het onderling geweld van Thai meegemaakt als ze dronken zijn? Met geen pen te beschrijven.
  Hoe erg is trouwens de vermeende Russische plaag? Ik heb in mijn Nederlandse (ruim opgevatte) kennissenkring naar concrete voorvallen van geweld in Thailand navraag gedaan. Verreweg het merendeel bracht hier zijn/haar dagen door in alle pais en vree. Één is er ooit compleet in elkaar geslagen door (dronken) Australiërs, één had ooit een handgemeen met een Belg, een ander met een Duitser; en nog eentje was onaangenaam in contact geweest met een Thai. Kom op Russen, dat kunnen jullie beter! Vooroordelen zijn er om bevestigd te worden. Schiet op!

 11. Paul zegt op

  Tja, vooroordelen vragen erom bevestigd te worden. Maar als ze zo vaak bevestigd worden als bij Russen op vakantie… dan kun je niet meer van een vooroordeel spreken.

 12. Het beest zegt op

  Moderator: oproepen tot geweld is tegen onze huisregels.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website