Een opmerkelijke video van een Thaise man die een Russische expat met een pistool bedreigt en hem wat klappen verkoopt.

Een relatie met een getrouwde Thaise vrouw kan gevaarlijk zijn. De Thaise echtgenoot zal dit als gezichtsverlies ervaren en komt dan verhaal halen. In dit geval met een pistool.

Het Russische slachtoffer verwachtte kennelijk problemen want hij filmde het hele gebeuren en bleef opmerkelijk kalm.

De politie arresteerde de Thaise man en het pistool bleek nep te zijn. De Rus koos eieren voor zijn geld en heeft Phuket inmiddels verlaten.

Bron: The Phuket News

Video Thai bedreigt Rus met pistool

Zie hier de bewuste video:

[youtube]http://youtu.be/DMlMhV6B5co[/youtube]

13 reacties op “Dit is Thailand! Ga terug naar Rusland! (video)”

 1. Enrico zegt op

  ik ben een Thailandfan maar hier wordt weer eens bevestigd dat de Thaise cultuur verschilt met de onze !! In Thailand is een leven niets waard ! Discussies of problemen worden hier zeer snel opgelost met geweld en indien nodig zelf moord ! Doet me zelf denken aan bepaalde situaties zeer kortelings in Amerika ! Geweld, vrij wapenbezit, massamoorden, enz… Op dat gebied staat Thailand er zeker niet rooskleurig voor naar de buitenlander, toerist, farang…

 2. Jack zegt op

  Dit is volgens mij in scene gezet om farangs duidelijk te maken niet aan de Thaise vrouwen te komen. Het filmpje is te mooi in beeld gebracht ( zie eerste 5 seconden).

  Echter Thailand krijgt hiermee het beeld dat alle Thaien met een pistool op zak lopen en dat het gevaarlijk vertoeven is in Thailand!

  • Khun Peter zegt op

   Bron:

   Mr Tubaev came to Thailand on April 5 and rented an apartment in PK Mansion in Phuket Town, not far from Central Festival.
   After a month or so he got to know a Thai woman called Karn who lived in the same building and worked in an office on the ground floor.
   Mr Tubaev told The Phuket News’ Russian-language sister paper Novosti Phuketa that he knew she was “living with some guy” but that he was led to believe that the man was her brother.
   He had lunch with Karn and her colleagues a couple of times and then, on May 26, the girls invited him to go with them to Khao Lak.
   On June 5, however, Karn said they could no longer see each other. She would not say why.
   The very next day Mr Tubaev heard somebody knocking on his door and trying to open it. He didn’t unlock the door and the visitor went away. At about 3 pm there was again a knocking at the door.
   This time Mr Tubaev set up his camera and pressed the record button before opening the door.
   The man who came in produced a pistol, pointed it at the Russian and ordered him to his knees. He told Mr Tubaev to stay away from Karn, who he said was his wife, and to go back to Russia.
   He reinforced the message with several slaps to Mr Tubaev’s face and head, then put the gun to his forehead and pulled the trigger. The gun did not fire and the Thai man left.
   Mr Tubaev moved out of the building the same day and, two days later, reported the incident to the police. The Thai was arrested three days later.
   The Russian told The Phuket News that the Thai, who was not named, had offered his apologies and B10,000 compensation, but that he decided not to accept either.
   The case is now going through the courts. Mr Tubaev has now left Phuket.
   Police told The Phuket News the gun was a replica, and could not fire bullets.

  • BA zegt op

   Denk het ook.

   Zo’n pistool kan je in Thailand op elke straathoek kopen voor +/- 2500 baht. Metalen replica, ze zijn visueel haast niet van echt te onderscheiden maar als je recht in de loop kijkt zie je een dunne 6mm binnenloop. Dan zie je duidelijk dat het een neppert is.

   Die Thaise jongen weet ook niet hoe die werkt lijkt het. Hij komt binnen, twijfelt of hij de slede naar achteren moet halen of niet, maar besluit toch maar te richten. De haan staat ook niet gespannen zo lijkt het. Als het slachtoffer een kenner was dan wist hij dat zelfs een echte niet af zou gaan als hij de trekker overhaalde in die staat. (Replica van een Colt 1911 familie pistool, die gebruiken een single action mechanisme, je moet dus eerst de slede naar achteren trekken om een patroon te laden en de haan te spannen, of de haan met de hand spannen als er een kogel in de kamer zit, maar normaal ontspan je de haan niet zonder hem te ontladen, dan kan hij namelijk afgaan als je dat verkeer doet)

   De Thai zou dus toch wel een hoop klappen riskeren mocht het slachtoffer een kenner zijn en hem door hebben. Is niet echt Thai style op die manier, die zorgen altijd van te voren dat ze de overhand hebben ipv ‘getting caught with their pants down’

 3. ronny sisaket zegt op

  Jammer genoeg is de realiteit dat thais steeds agressiever worden , voor niks maken ze een probleem tegenwoordig en niet enkel tegen farangs
  Het grote probleem in thailand is gewoon gezichtsverlies , wanneer gaan ze is begrijpen dat dit verkeert is .
  Moest ik geen thaise vrouw hebben bleef ik geen seconde meer in thailand , wanneer gaan de talrijke westerse ambassades dit eens aankaarten bij het thaise governement.

  de reden waarom ze geen vrouw kunnen houden is dezelfde , ze gebruiken ze als een stuk vuil

 4. l.lagemaat zegt op

  Grappig dit video-stukje.
  Was dit een try-out voor een nieuwe Thaise soap serie?
  (fahrang ในประเทศไทย)
  “Fahrang nai Thailand”of iets dergelijks.
  Wel gaf de vrouw aan dat :”she was living with some guy”,
  maar Mr. Tubaev sprak als Rus natuurlijk geen Engels.
  Than you have problem!

  groet,

  Lodewijk

 5. Rob zegt op

  Het is toch vreemd gisteren vertelde er toch flink aantal lezers dat het toch zo veilig is hier in thailand.
  Als vrouw alleen kon je makkelijk hier rond reizen
  Iedereen moet toch eens de roze bril laten vallen.
  Ook dit geval moet je toch eerst lezen op phuketgazet ,dan blijkt dat hij dacht dat ze met een broer samen woonde ze heeft hier niks over verteld
  En de thai vind het toch wel leuk om een farang te kunnen intimideren of met een groep een te kunnen aframmelen ik heb dat zelf gezien
  Ik vroeg aan een oudere thaise dame wat eraan de hand was ze zei dat weet je toch ,
  Thaise mannen vinden dat wel leuk zei met een aantal een farang kunnen pakken net als een groep honden
  Het is leuk vertoeven hier maar je moet wel opletten
  Maar verwacht niks van de thaise overheid die denken alleen aan de zich zelf (en de portemonnee)

 6. william zegt op

  Geheel in scene gezet, van deze video geloof ik helemaal niets, ik denk dat het twee dikke vrienden zijn die een lolletje op youtube zetten, basta

  • HoneyKoy zegt op

   @ William, ik ben het met je eens. De video is van te voren gestart, maar toevallig is het bovenste deel wazig waardoor het gezicht van de “dader” niet te herkennen is. Ook als het “slachtoffer” opstaat is zijn gezicht “toevallig” niet te herkennen.

 7. mike1966 zegt op

  waarom gaan mensen op vakantie naar Thailand

  – strand
  -rondreizen
  -tempels kijken
  -eten enz

  1 tip, laat mensen lekker met rust, gewaarschuwd dus
  dan krijg je ook geen problemen zoals hier de ‘nep’video

 8. Sir Charles zegt op

  Wat me opvalt is dat de Thaise man geen vuistslag maakt want mannen slaan in het algemeen met hun vuist vooral wanneer ze geweld willen gebruiken tegen andere mannen zelfs ook wanneer de ontvanger in een weerloze situatie verkeert.

  Het is geen wet van Meden en Perzen doch vrouwen slaan in tegenstelling tot de mannen vrijwel altijd met de vlakke hand.

 9. Adje zegt op

  Het is absoluut niet nep. Het was gisteren op Tv. Ze lieten zien dat de Thaise man is gearresteerd. Het vuurwapen was nep. Ik kan de reactie van de Thaise man wel voorstellen. Wat zou jij doen als je ziet dat je vrouw vreemd gaat met een buitenlander nog wel? Of je vrouw buiten schoppen of de man op zijn plaats wijzen. De Thai koos voor het laatste. De Rus valt denk ik niets te verwijten. Hij wist misschien niets eens dat ze getrouwd was. Maar dat is natuurlijk weer een speculatie. We kennen het echte verhaal niet achter deze video.

 10. Paul zegt op

  Moderator: Dergelijke generaliserende opmerkingen zijn niet toegestaan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website