De Thaise koning over de verkiezingen van vandaag

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
24 maart 2019

Het Royal Household Bureau deelde op zaterdag om 8.44 uur ‘s avonds mede, dat Zijne Majesteit de Koning opdracht heeft gegeven aan de Lord Chamberlain om te citeren uit een koninklijke toespraak van wijlen Koning Bhumibol.

Hij sprak deze uit op de zesde bijeenkomst van de National Boy Scouts in het Vajiravudh Boy Scout Camp in de provincie Chon Buri op 11 december 1989, als een herinnering voor de Thaise bevolking.

In die toespraak van toen, zei Koning Bhumibol:

“Onthoudt alstublieft één belangrijk ding, in alle overheidsdiensten zullen zowel goede als slechte mensen werkzaam zijn. Niemand kan alle mensen goed maken. Om de vrede en orde in het land te handhaven, moeten we, hoewel we niet alle mensen goed kunnen maken, de goede mensen ondersteunen. We moeten goede mensen het land laten besturen en ervoor zorgen, dat slechte mensen niet de macht krijgen om moeilijkheden en onrust te veroorzaken”

Bron: The Nation


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website