Copuleren onder het oog van Hitler

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
5 oktober 2018

Het Love Villa Hotel in de provincie Nonthaburi, iets ten noorden van Bangkok, waar men kamers per uur kan huren voor wat plezier met (meestal) een dame, een short-time hotel dus.

 
Alle kamers in dit hotel zijn volgens een thema ingericht om het verblijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo is er de Loveboat-kamer met een echte boot-stijl bed in het midden van de kamer en muurschilderingen met een havenkade en trossen. Dan is er nog de Cowboy-kamer, een Country- en Western-thema. De India-kamers zijn gedecoreerd met heldere kleuren en sensuele patronen en de Japanse kamers zijn vrij minimalistisch met celachtige balken tussen de badkamer en de slaapkamer. De Hollywood-kamers zijn funky en glamoureus en je kunt alternatieve werelden betreden in de Matrix- en Spider-kamers. Tenslotte zijn er nog kamers met een oorlogsthema, waaronder de zogenaamde Communist Room.

Communist Room

Deze kamer zou dus een communistisch tintje moeten hebben en hoewel er inderdaad een grote hamer-en-sikkel afbeelding op een muur is geschilderd, wordt toch de meeste aandacht getrokken door een bizar nazi-thema, In deze kamer afbeeldingen van de nazistische swastika en twee enorme muurschilderingen van Adolf Hitler, die uitzicht op het bed heeft.

De ‘Communistische’ kamer is één van de grootste in Villa Love Hotel en wordt gezegd zeer populair te zijn bij swingers en geile groepen die op zoek zijn naar ranzige orgieën.

Gebrek aan historisch besef

Het feit, dat het nazi thema in een Communist Room geplaatst is, toont al aan, dat de ontwerper en de uitvoerder geen enkel historisch besef heeft over communisme en nazisme. Niet zo vreemd voor Thailandblog-lezers, dat onderwerp is vaker op het blog aan de orde geweest.

Schande

De Joodse gemeenschappen in Thailand hebben het gebruik van nazistische symbolen in een hotelkamer scherp veroordeeld en er bij de autoriteiten op aangedrongen in te grijpen, In artikelen in de Jerusalem Post en het Engelse The Sun wordt uitgebreid ingegaan over deze misstand, waarbij woordvoerders van o.a. het Simon Wiesenthal Centre aan het woord komen. U kunt deze artikelen lezen en foto’s bekijken op deze links: www.thesun.co.uk/en www.jpost.com/

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Copuleren onder het oog van Hitler”

 1. T zegt op

  Och ja de Thai hebben eigenlijk nooit iets te lijden gehad van Nazi Duitsland, je ziet nazi symbolen dan ook overal veel in Thailand ze weten vaak niet eens wat het inhoud.
  Van de andere kant wij gebruiken hun grootste religieuze symbool Boedha ook als decoratie op toiletten en noem maar op.
  En wat boeit de massa in het westen de gruweldaden van de Japanners of de massa moorden van pol pot.
  Dus netjes is het niet, maar laten we het maar op verschil van cultuur en achtergrond houden.
  Zoals sommige Thai en Aziaten zich ook aan gegarandeerd tal van zaken in en uit het westen zullen storen.

 2. chris zegt op

  Wellicht een idee om alle verwijzingen naar massamoordenaars-dictators niet te verwijderen maar te voorzien van de juiste historische informatie. Ter lering…..

  https://about-history.com/list-of-dictatorships-by-death-toll-the-top-10-biggest-killers-in-history/

  In het artikel van de Jerusalem Post is sprake van een “Jewish Institute for Human Rights”. Lijkt me – gelet op de manier waarop de Israelische regering omgaat met het Palestijnse vraagstuk – dat zij hun energie beter kunnen steken in binnenlandse problemen dan een hotelkamer in Bangkok. Gasten komen daar niet om Hitler te vereren.

  • Marcel zegt op

   De laatste alinea van uw betoog geeft blijk van onwetendheid wbt het zg palestijnse vraagstuk, verdiep u in de geschiedenis daar aan gerelateerd, wellicht geeft dat u enige verduidelijking mbt uw opmerking.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website