Bizar in Bangkok: Maidreamin café en restaurant

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
28 april 2013
Bizar in Bangkok: Maidreamin café en restaurant

Deze posting past prima in de categorie: opmerkelijk. En eigenlijk ook wel in de categorie bizar. Een nieuw restaurant in Bangkok volgens een Japans concept: Maidreamin. Oftewel een restaurant waar schattige Thaise meisjes werken die verkleed gaan als ‘dienstmeid’.

Zoiets past natuurlijk wel in Japan waar complete websites bestaan met geüniformeerde schoolmeisjes, serveersters, dienstmeisjes, enz. Je zult maar zo’n fetisjisme hebben…

Droom?

Bangkok moet er nu ook aan geloven. Het restaurantconcept dat oorspronkelijk uit Japan komt, zal zich wellicht richten op Japanse klanten? Maar mocht het ook jouw droom zijn om een serveerster te zien rondlopen verkleed als dienstmeid, dan kan je daarvoor naar Gateway Ekamai bij Soi Sukhumwit 42.

Als je er aankomt dan word je begroet door twee meiden, die je vervolgens begeleiden naar jouw tafel. Wil je op de foto met deze dames. dan moet je daarvoor betalen. Het etablissement is dagelijks geopend van 11:00 – 22:00 uur. Meer informatie en foto’s op zie je op de Facebook-pagina. Goedkoop is het zeker niet, dus dat zal veel Nederlander weerhouden om er heen te gaan.

Wat is jouw mening hierover?

Wat vinden de lezers van Thailandblog van een dergelijk initiatief? Is dit nu erg seksistisch en vernederend voor vrouwen of slechts onschuldig vermaak? Geef je mening.

5 reacties op “Bizar in Bangkok: Maidreamin café en restaurant”

 1. Eric Donkaew zegt op

  Nou, als dit al seksistisch en vernederend voor vrouwen is, dan is er in Thailand wel meer seksistisch en vernederend voor vrouwen. Past wel bij dit land, vind ik.

 2. FERDINAND zegt op

  Heb (uiteraard) van horen zeggen, dat er talloze go-go en andere bars zijn waar de zusjes van deze dames er in dezelfde dienstmeisjes en schooluniformen bij lopen.

 3. Henk zegt op

  Ik weet dat Thailand erg preuts is, dus een Thai zal minder snel aan sex denken bij het zien van een dienstmeisje in uniform, dan mannen uit Europa.
  Ga eens naar Chiang Mai, daar lopen ze in een Duits restaurant in Tiroler pakjes, dat ziet er helemaal niet uit, en ik leg bij het zien ervan,geen verband met een Tiroler sexfilm.

 4. Bert Vos zegt op

  Toen ik voor de eerste keer in 1998 in Thailand was en door Chiang Mai struinde kwam ik bij die Duitse tent terecht. Essen wie zu Hause stond er op een bord. En inderdaad, voor de deur stond een Thaise dame in tirolerpak und mit ein lederhosen (hoe schrijf ik dat?). Werkelijk geen gezicht, of beter gezegd een zielig gezicht. Heb er wel een flink stuk vlees gegeten en een pul bier gedronken. Dat dan wel weer. Ein prosit!

 5. Ulrich Bartsch zegt op

  De dames lopen er toch keurig gekleed bij, wat is daar nou seksistisch of vernederend aan?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website