Onder het motto ‘wie het breed heeft laat het breed hangen’ huren de Amerikaanse supersterren Beyoncé en Jay Z een aardig onderkomen op Phuket voor 20.500 euro per nacht. Dat schrijft New York Post.

Eerder deze week werden de twee samen met hun dochter al gespot in het ‘Land van de Glimlach’. Het stel viert de kerst en het nieuwjaar in Thailand. Dat doen ze in een villa op het luxueuze Amanpuri Resort op Phuket. Dat kost 25.000 dollar per nacht maar dan krijg je er wel een een privé kok, butler en kamermeisjes bij.

Jay Z werd gezien op het strand waar hij zandkastelen voor zijn dochter Blue Ivy bouwde. Ook heeft hij een motorrit gemaakt. Het resort gaf eerder al onderdak aan beroemdheden zoals Prince William en Kate Moss.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Beyoncé en Jay Z huren op Phuket een villa voor 20.000 euro per nacht”

 1. Cor Verkerk zegt op

  Als je het je kunt veroorloven waarom niet.

  Helaas verkeer ik niet in de omstandigheden dat ik me 25.000Usd. Per nacht kan veroorloven.
  Maar het is ze gegund.

  Cor Verkerk

 2. Sjaak S zegt op

  Aaarghh…. waar kan ik snel een cursus zingen volgen om ook nog zoveel te verdienen???? Mooi dat dit kan bestaan in onze wereld. Ik zou er jaloers op kunnen zijn, maar iedereen die hun muziek gekocht heeft, hielp aan het bestaan van dit soort mooie plekken, die alleen betaald kunnen worden door mensen met genoeg geld…
  Het is dus een beetje ook aan ons te danken dat ze dit kunnen doen… 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website