Ontdek Thailand (6): Het nachtleven

Door Redactie
Geplaatst in Ontdek Thailand, Uitgaan
Tags: , ,
16 december 2022

Full Moon Party Vasit Buasamui / Shutterstock.com

Het nachtleven in Thailand is wereldberoemd vanwege de talloze bars, clubs en andere uitgaansgelegenheden die het land te bieden heeft. Van de drukke nachtmarkten en rooftop bars in Bangkok tot de strandfeesten en Full Moon parties op Koh Phangan, er is voor ieder wat wils als het gaat om het uitgaan in Thailand.

Een van de bekendste plekken voor het uitgaan in Thailand is de Khao San Road in Bangkok. De Khao San Road is een populaire toeristenstraat met talloze bars, clubs en straatkraampjes die tot in de vroege uurtjes open zijn. De sfeer op de Khao San Road is levendig en chaotisch, met muziek en lichtjes die de hele nacht doorgaan. Er zijn talloze bars en clubs om uit te kiezen, van de kleine, intieme gelegenheden tot de grotere, drukkere clubs. Naast de Khao San Road zijn er ook talloze andere plekken in Bangkok waar je het nachtleven kunt ervaren. Zo is er Silom Road, die bekend staat om haar rooftop bars en clubs met uitzicht op de stad. Sukhumvit Road, staat bekend om haar uitgebreide aanbod aan clubs en bars met live muziek. Bovendien zijn er talloze andere wijken en buurten in Bangkok waar je het nachtleven kunt ervaren, zoals Chinatown en Patpong.

Genieten van je drankje en een prachtig uitzicht? Ga naar een rooftop bar, Bangkok heeft er vele.

Pattaya (Redactionele bronvermelding: GETSARA / Shutterstock.com)

Een van de populairste bestemmingen voor het nachtleven in Thailand is de stad Pattaya, die bekend staat om haar gevarieerde uitgaansleven. De stad ligt ongeveer twee uur rijden ten zuiden van Bangkok, en heeft talloze bars, clubs en karaokebars waar je kunt genieten van de nacht. Gezellige bars, trendy clubs, discotheken en live-muziek, er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn er ook talloze shows en optredens, The place tot be, is o.a. Walking Street, Beach Road en Soi Buakhao.

Naast Bangkok zijn ook de Thaise eilanden perfect voor feestgangers. Zo kan je naar Koh Phangan, een eiland in het zuiden van Thailand dat bekend staat om haar te gekke strandfeesten: de Full Moon parties. De Full Moon parties zijn legendarische feesten op het strand en trekken elke maand duizenden bezoekers uit de hele wereld. Ook zijn er talloze andere eilanden in Thailand waar je het energieke nachtleven kunt ervaren, zoals Koh Samui en Koh Phi Phi.

Een andere populaire bestemming is Koh Samui, die bekend staat om haar buisende uitgaansleven. Op ongeveer een uur vliegen ten zuiden van Bangkok kan je terecht bij bars, clubs en karaokebars waar je kunt genieten van een leuke sfeer. Van de kleine, intieme bars in Chaweng tot de grote, trendy clubs in Lamai, er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn er ook talloze shows en optredens te zien, zoals dans en muziek, dus het is de moeite waard om een avondje uit te gaan in Koh Samui.

Nu we het toch over eilanden hebben, denk dan ook aan Phuket, ongeveer een uur vliegen ten zuiden van Bangkok. Phuket heeft talloze bars, clubs en karaokebars waar je kunt genieten van het nachtleven, en de sfeer is vaak levendig en uitbundig. Gezellige bars in Patong, clubs in Karon, er is voor ieder wat wils.

Het nachtleven van Thailand is wereldberoemd, dompel je onder in het feestgedruis tijdens de lange zwoele nachten in het ‘Land van de Glimlach’ en geniet van onvergetelijke nachten.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website