De Nederlandse School in Bangkok verzorgt NTC-onderwijs op twee internationale scholen. De school heeft een gedegen onderwijskundige reputatie opgebouwd door haar decennialange aanwezigheid in Bangkok en de toewijding van onze ervaren leerkrachten. Momenteel heeft de school vijftig leerlingen en zijn er twee leerkrachten in dienst.

DCS heeft een vacature voor een bij voorkeur bevoegde leerkracht, die voornamelijk les zal geven aan VO leerlingen. De aanstelling is parttime (afhankelijk van de mogelijk inzetbaarheid van de kandidaat, richtlijn: 50%). Aanstelling geschiedt per 15 augustus 2017 of zo spoedig mogelijk nadien.

Men is op zoek naar een bevlogen en initiatiefrijke leerkracht die graag werkt met pubers. De kandidaat dient in het bezit te zijn van een onderwijsbevoegdheid voor VO Nederlands, maar er zijn eventueel mogelijkheden zonder die bevoegdheid.

Alle bijzonderheden, die verder voor deze vacature van toepassing zijn en de sollicitatieprocedure vindt u op de deze link:nlschoolbangkok.com/vacature

Bij interesse wel snel reageren per E-mail, want de sollicitaties voor deze aantrekkelijke baan in Thailand dienen vóór vrijdag 23 juni 2017 ingediend te zijn. .

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website