De Hogeschool van Amsterdam heeft een mooie opleiding, die betrekking heeft op de handelsbevordering van Nederland in Thailand. Het is Minor Building Partnership Thailand; we hebben er al vaker over geschreven, u kunt alle bijzonderheden van deze studie lezen op www.minorbuildingpartnerships.com

Als deel van de opleiding moet de student contact zoeken met een Nederlands bedrijf of instelling, geïnteresseerd in Thailand, die hem een opdracht voor bepaalde marketingdiensten. Om in contact te komen met dergelijke bedrijven of instellingen zou men verwachten, dat de studenten worden geholpen door de reguliere overheidsinstanties, die zich met exportbevordering bezighouden, maar die laten deze studenten in de steek.

De enige club, die zich “bemoeit” met deze studenten is de Stichting Thailand Zakelijk”, die de oproep van studenten op Facebook plaatst. Wij helpen de Stichting een beetje door die oproepen ook op Thailandblog te plaatsen. Er zijn op deze manier al meerdere studenten op dit blog aan het woord geweest en vandaag is het de beurt aan Remi van Batenburg. Hij schrijft:

“In het kader van een studieopdracht zou ik graag in contact komen met van oorsprong Nederlandse bedrijven die op zeer korte termijn geïnteresseerd zijn in zakendoen in Zuid-Oost Azië (Bangkok).

In november dit jaar zal ik afreizen naar Bangkok waar ik (productie)faciliteiten, kantoren en magazijnen zou kunnen bezoeken op zoek naar mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bent u of kent u zo een bedrijf? Ik sta voor alle sectoren open. Graag vertel ik u meer en hoor ik of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt mij bereiken op +316 46499324 of via [email protected]

Vriendelijke groeten,

Remi van Batenburg”

4 reacties op “Student zoekt contact met Nederlands bedrijf voor studieopdracht Thailand”

 1. Agnes Tammenga zegt op

  Hallo Romy.
  Wij zijn een hands-off non profit organisatie.
  In Kanchanaburi ,ongeveer 3 uur v Bangkok.
  We zijn zojuist geopend en zijn ook bezig met een olifanten musea .
  Morgen zullen we uitgebreid een email sturen.

  Met vr Groeten.
  Agnes

  • Remi van Batenburg zegt op

   Hallo Agnes,

   Leuk dat u reageert! Een mooi initiatief voor de olifanten..
   Ik wacht de e-mail af.

   Hartelijke groet,
   Remi

 2. Agnes Tammenga zegt op

  Ohhhh ik vergeet het belangrijkste te vertellen.
  Wij vangen oude ,zieke,gehandicapte olifanten op.
  Morgen meer.
  Veel succes!!

 3. L. Burger zegt op

  Je zou eens contact kunnen opnemen met het management van promenada shopping mall in changmai.
  Volgens mij een aandelen/beurs organisatie met hoofdkantoor in Nederland.
  Wellicht kun je voor hun nog wat klanten zoeken
  Veel succes3


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website