De Thaise economie groeit als kool. Thailand is daarnaast de ideale springplank om handel te drijven met andere landen in Zuidoost-Azië. Ondernemers die willen uitbreiden in of naar deze regio, kunnen zich voor het eerst presenteren tijdens de International Dutch Business Fair Bangkok.

De International Dutch Business Fair Bangkok is op 5 en 6 oktober 2013 in, hoe kan het ook anders, Bangkok. De beurs wordt georganiseerd met als doel de Nederlandse zakenwereld onder de aandacht te brengen in Thailand. U kunt er uw producten en diensten presenteren en verkopen en nieuwe zakelijke contacten leggen. In bredere zin is de beurs bedoeld om de dialoog tussen Nederlandse ondernemers en het Thaise bedrijfsleven te bevorderen.

Voor en door wie?

De beurs in Bangkok wordt georganiseerd door de Dutch Chamber of Commerce MKB Thailand en is vooral bestemd voor mkb-ondernemers. Uiteraard zijn ook andere Nederlandse bedrijven welkom om deel te nemen.

Meer informatie vindt u op www.dutchbusinessfair.com.

Nu al oriënteren op de Thaise markt?

U kunt zich in Nederland vast oriënteren op de Thaise markt. Bezoek op 22 juni de bijeenkomst Thailand as a gateway into ASEAN bij KvK Amsterdam.

Bron: KVK


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website