Met meer dan 600 miljoen inwoners en een afzetmarkt van USD 2,6 biljoen biedt de snelgroeiende ASEAN-regio (Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand en Vietnam) u als  ondernemer buitengewoon veel mogelijkheden.

De totstandkoming van de ASEAN Economic Community op 1 januari 2016 en verschillende vrijhandelsverdragen maken ondernemen in deze regio juist nu interessant. Wilt u zich op deze kansrijke markt oriënteren, uw netwerk vergroten en informatie inwinnen?

Wat kunt u verwachten?

Op donderdag 26 mei organiseert het ministerie van Buitenlandse Zaken samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de eerste ASEAN Business Dialogue in Den Haag. Tijdens de plenaire sessie nemen experts en Nederlandse bedrijven met ervaring in de ASEAN u mee in het brede scala van mogelijkheden in deze regio. Daarna kunt u tijdens de infomarkt uitgebreid netwerken en informatie vinden bij de diverse landentafels en sectorale informatiepunten.

De handelsmedewerkers van de ambassades helpen u graag aan actuele informatie. Van de experts krijgt u best practices, de gelegenheid uw netwerk uit te breiden en de financieringsmogelijkheden te verkennen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Agrifood, Energie, Financiering, Healthcare, Logistiek, Maritiem, Smart Cities en de kansen voor Start-ups.

Aanmelden

U kunt zich tot en met vrijdag 20 mei aanmelden. Deelname is gratis. Bij no show zonder afmelding wordt € 75 in rekening gebracht.
Let op: Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en deelname is onder voorbehoud.

Programma

Benieuwd naar sprekers, thema’s en losse programma-onderdelen? Bekijk het programma en andere bijzonderheden van deze bijeenkoms op
www.rvo.nl/actueel/evenementen/asean-business-dialogue

4 reacties op “ASEAN Business Dialogue in Den Haag”

 1. Wim heijstek zegt op

  Helaas is dit veel te laat natuurlijk zijn er nog kansen genoeg maar de echte krenten zijn al uit de pap
  Zoals met alles stapt nederland pas op als de trein al vertrokken is

 2. Ronald zegt op

  De juiste link is:
  http://www.rvo.nl/programma-asean-business-dialogue

 3. Kees zegt op

  Link m/z:
  http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/asean-business-dialogue-creating-opportunities-entrepreneurs

 4. Gringo zegt op

  Jouw bewering, dat Nederland achter de feiten aanloopt, zul je toch wat nader moeten toelichten, want met die wat loze kreten ben ik het totaal oneens.

  De Nederland b.v. doet al heel wat jaren veel aan handelsbevordering. De website van de RVO staat barstensvol met informatie en als je, zoals ik, geabonneerd ben op hun Nieuwsbrief, krijg je regelmatig uitnodigingen voor handelsmissies naar vele landen over de hele wereld. Nederland was bijvoorbeeld één van de eerste, zo niet de eerste, landen, die een handelsmissie naar het nieuwe Myanmar organiseerde..

  Ik kan, als gepensioneerd zakenman, alleen over Thailand oordelen en vertel je, dat de Ambassade in Bangkok prima is uitgerust met een team van mensen, die op allerlei manieren de handelsbelangen van Nederlandse ondernemers behartigen. Ook het MKB Thailand is op dat gebied zeer actief en dan noem ik ook de NTCC (Nederlands-Thai Kamer van Koophandel) .

  De mogelijkheden in de ASEAN landen voor Nederlandse ondernemers is groot en daarbij gaat het niet “krenten uit de pap”. De ASEAN markt is een ruif vol met graan en een goede ondernemer kan daar een graantje (of twee) uit meepikken.

  Een ondernemer met een goed – bij voorkeur zelfs uniek – produkt of dienst kan (llaten) onderzoeken of er vraag is naar zijn produkt of dienst in één of meerdere landen van de ASEAN. De volgende vraag is dan natuurlijk welke mogelijkheden er zijn om daadwerkelijk zaken te kunnen doen.

  Deze bijeenkomst is een unieke gelegenheid om de eerste stap te zetten naar een mogelijk interessant afzetgebied.

  Van harte aanbevolen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website