Relaties in Thailand kunnen wat ingewikkeld zijn. Dat blijkt maar weer, nu Walter Bruderer (76) gewond raakte nadat hij was aangevallen door de tomboy van zijn ex-vriendin in Pattaya.

Een 76-jarige Zwitser kreeg klappen nadat hij geweigerd had om zijn ex-vriendin geld te geven. De man werd bloedend gevonden in een steegje. Zijn wond werd door hulpverleners verbonden maar hij weigerde naar het ziekenhuis te gaan.

Getuigen wisten te verklaren dat een jonge vrouw, zijn ex-vriendin, hem bezocht en zoals gewoonlijk verwachte dat hij haar geld zou geven. De Zwitser weigerde dat echter. De vrouw werd boos en belde haar tomboy (een meisje die er uit ziet als een jongen) om naar zijn huis te komen. Daar sloeg de tomboy het slachtoffer met een steen tegen zijn hoofd.

Beide ‘dames’ zijn er op een motorbike vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de vrouwen die begin 20 jaar zijn.

No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Zwitserse expat in Pattaya gemolesteerd door tomboy van ex-vriendin”

 1. Kees zegt op

  Pattaya. Man 76 jaar. Thaise ‘vriendin’ van begin 20. Wie had ooit redelijkerwiijs kunnen vermoeden dat dit verkeerd af zou gaan lopen?

  • Khun Peter zegt op

   Ze is op hem gevallen omdat hij zo’n goed karakter heeft…..

 2. anna zegt op

  Tja, wie zich brand moet op de blaren zitten……

 3. BramSiam zegt op

  Ja hartstikke logisch natuurlijk dat je als 20-jarig een oude vent van 76 met een steen op z’n kop slaat als ie je geen geld meer wil geven.

  • Evert zegt op

   Dat is niet logisch. Dat gaat over de grenzen wat is toegestaan. Dat de dame de opwelling voelt is te begrijpen, maar niet dat ze het daadwerkelijk laat doen. Dat is gestoord ofwel crimineel gedrag.

 4. Evert zegt op

  Het lijkt mij als een meisje van 20 jaar zicht beschikbaar stelt voor een man van 76 jaar, dat dit niet in kan houden een verplichte bijdrage te leveren na de sessies. Dat noem ik crimineel gedrag

 5. De Kind Marcel zegt op

  Waarschijnlijk dacht hij dat het meisje hem graag zag .

 6. jacob zegt op

  Betalen moeten we allemaal wij betalen belasting en deze Zwitserse Adonis moest Opa tax betalen.

 7. jacques zegt op

  De ex vriendin van een 76 jarige man wat houdt dit nu weer in. Daar kan je alle kanten mee uit. Vriendschap vindt plaats op vele manieren. Ex houdt in dat er niet meer een (vriendschappelijke) relatie is. Ruzie om geld. Hij weigert geld geven, kan zijn voor bewezen diensten of afspraak niet nakomen. Zeg het maar. Zo’n jonge dame verleent haar diensten niet zonder hier wat aan te verdienen. Het gedrag van die Tom boy is verwerpelijk en dient afstraffing. De aanleiding voor het dispuut zou best eens legitiem kunnen zijn en vragen om problemen. Bezint eer ge begint lijkt mij ook hier op zijn plaats..

 8. Slagerij van Kampen zegt op

  Lijkt me gewoon het gevolg van het gedrag van een oude dwaas die meent nog als een dertiger te kunnen leven.
  Goed, in Thailand kan dat. Illusies zijn te koop. Overal zie je farangs met een 20 tot 30 jaar jongere vrouw, al dan niet getrouwd.
  I love you honey. Dont believe it! Don’t be a fool! Bij vrouwen komt het verstand met de jaren. Mannen worden steeds dwazer en geloven in de meest bizarre illusies

 9. Evert zegt op

  Ik ervaar de meeste reacties als kort door de bocht, zonder alle feiten te kennen zou er niet geoordeeld kunnen worden. Als je het fijn vind kort door de bocht te reageren ala. Als je niet in staat bent dat te zien van je zelf dan is het moeilijker.
  Kwaad worden dat kan, maar er zijn grenzen aan wat geoorloofd is en wat niet.

 10. Max zegt op

  Hij kan het nog navertellen, een goede vriend van mij helaas niet.
  Omdat hij niet tevreden was over de kwaliteit van de seksuele handelingen van de dame weigerde hij 1000 Bahtjes te betalen en moest dit met de dood in zijn eigen huis bekopen.

  Het is inmiddels al weer 8 jaar geleden maar dat doet er weinig aan af zou ik zeggen

  RIP. Martin Jochems

  Max


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website