Beste lezers,

Ik had via een datingsite een leuke Thaise vrouw leren kennen. Maanden lang goed contact met elkaar via Skype en uiteindelijk haar bezocht in Thailand. Twee weken heel erg leuk met elkaar en ook haar familie ontmoet, alles leek erg goed te gaan.

Graag wilde ze met mij een toekomst in Nederland opbouwen en daarvoor ook afspraken gemaakt. Bij thuiskomst in Nederland kreeg ik echter het bericht dat ze er toch vanaf zag om naar Nederland te gaan verhuizen omdat haar familie er op tegen was. Heel erg jammer natuurlijk en erg verdrietig, maar het leven gaat door.

Wel een stukje Thailand leren kennen, de mensen, de cultuur en dat sprak me erg aan. Graag zou ik weer een Thaise vrouw leren kennen, maar het risico om dit weer mee te maken daar ben ik toch bang voor. Het deed veel pijn, dat kan ik je verzekeren.

Daarom zou ik graag een Thaise vrouw ontmoeten die al in Nederland woont en ook alleenstaand is. Hoop op een leuke tijd samen met haar nog te mogen door brengen. Ook zou ik graag nog eens op vakantie naar Thailand gaan samen met haar. Mochten er mensen zijn die zo’n vrouw kennen zou ik dat graag vernemen.

Ik ben een alleenstaande man van 70 jaar. Rook en drink niet. Bezoek vaak de sportschool. Bezit van een auto.

Groet,

Gerrit

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersvraag: Ik zoek een relatie met een alleenstaande Thaise vrouw in Nederland”

 1. George zegt op

  De vraag werd in 2012 ook gesteld en zo beantwoord ….

  Online zijn er onder andere mogelijkheden op ThaiLoveLinks.com. Hier staan ook enkele Thaise singles die woonachtig zijn in Nederland. Je kunt op deze datingsite per land en provincie zoeken.

  Er zijn in Nederland regelmatig feesten ( thaise ) waar veel thaise mensen op af komen en ook bij de tempel in Waalwijk ( Buddharama Temple Waalwijk )is regelmatig wat te doen
  En ik kan je zeggen als je eenmaal een aantal mensen kent wordt het alleen maar meer…

  Even google gebruiken helpt. Je kunt ook je zoekgebied uitbreiden naar Belgie en Duitsland. Succes

 2. ThailandVisitor zegt op

  Hallo Gerrit,

  Ik weet een leuke vrouw in Thailand die graag een relatie wil met een Nederlandse man en ook bereidt is om naar Nederland te vertrekken. Ze zit alleen in Thailand en je zult dus daar met haar kennis moeten maken.

  Interesse ik hoor het graag dan kan ik jullie met elkaar in contact brengen.

 3. Stefaan zegt op

  Thaise alleenstaande vrouwen zijn verwesterd : ze stellen hogere eisen, net als Westerse vrouwen. Vaak zijn ze ook “gehard” door een stukgelopen relatie.

  Maar … een oprechte Thaise vrouw in Thailand vinden is ook niet makkelijk en bevat meestal veel valkuilen.

  Moeilijk is niet onmogelijk. Succes!

  • Rob V. zegt op

   Goh, het zijn haast net normale wezens die Thai, ook op zoek naar zorg, liefde, respect, genegenheid en een wederzijdse klik. En als je om welke reden dan ook een specifieke categorie vrouwen zoekt dan kun je ze het besten in het wild zoeken op plekken die dat soort vrouwen aantrekt. In dit geval een Thaise tempel of evenement (Songkran festival, Loi Kratong etc.). De vijver is natuurlijk nog groter als je naar Thailand afreist en daar tussen de mensen komt. Mocht je toch in de lage landen willen blijven dan kun je hier natuurlijk ook naar bijvoorbeeld een Thais restaurant. Maak er een leuke dag van en gooi een balletje op.

   Het vinden van de juiste partner is geen senecure, of je nu zoekt naar een Nederlandse of Thaise partner, je kunt er een hondertal ontmoeten en de ware er nog niet tussen zien zitten. Menig relatie (1 op de 3 huwelijken?) strand dus makkelijk is het zeker allemaal niet. Belangrijkste aspect blijft communiceren met elkaar en je in elkaar proberen te verplaatsen. Dat is vanzelfsprekend natuurlijk nog een tikje lastiger als er een communicatie barriere is door bijvoorbeeld verschil in taal of gewoontes.

   Belangrijkste blijft iemands persoonlijkheid, het is onzinnig om over ‘de Thaise/Oosterse’ of ‘de Nederlandse/westerse’ vrouw/man te praten. De Thai is niet anders dan de Nederlander, In de basis zijn we allemaal opzoek naar dezelfde elementen in een relatie. Het kan misschien zoeken naar een naald in een hooiberg zijn maar als twee mensen echt een klik hebben dan kunnen ze samen bergen verzetten.

 4. Walter zegt op

  Wat een vooroordelen weer, jullie doen net of je een hondje uit het asiel ophaalt. Ieder land heeft goede en slechte vrouwen, ook in Thailand en ook in Nederland. Waarom je per sé een Thaise vrouw wil is me ook niet duidelijk, wel een vorm van al dan niet positieve discriminatie. Een relatie is gebaseerd op liefde, respect en gelijkheid, niet haar afkomst speelt hier bij een rol.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website