De taxichauffeur die halverwege een rit twee passagiers haar auto heeft uitgezet, is door de politie opgespoord. Ze heeft inmiddels in het openbaar haar excuses gemaakt, desondanks gaat de politie haar strafrechtelijk vervolgen.

De vrouw blijkt onverbeterlijk want in 2014 en 2015 zijn er ook al klachten over haar ingediend. In 2015 zou ze onder bedreiging met een mes 10.000 baht van een passagier hebben gestolen, wat ze overigens ontkent. In 2014 zou het gaan om een beroving van 2.000 baht. Ze heeft toen ook de passagier uit haar wagen gezet.

Vorige maand zette ze hevig scheldend wederom een passagier uit haar taxi. Het incident kreeg veel ruchtbaarheid toen de video daarvan op Facebook werd gezet.

De vrouw zegt gestopt te zijn met haar werk als taxichauffeur.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Vrouwelijke taxichauffeur biedt excuses aan voor haar gedrag”

  1. Jacques zegt op

    Onbegrijpelijk dat deze lief uitziende dame dit allemaal op haar kerfstok heeft. Zo zie je maar weer uiterlijk kan bedriegen.
    Ze heeft kennelijk openlijk haar excuses aangeboden en dan toch nog strafrechtelijk gaan vervolgen. Is dat niet een beetje te veel van het goede. Er zijn maffia leiders in Italie (waar anders) die absolutie krijgen (in de
    lokale kerk) als ze spijt en berouw betuigen, voor hun criminele uitspattingen, in het daartoe dienende bankje. Dan zou de Thaise overheid toch wel wat milder mogen zijn of niet. Vergeet niet het is wel een stressie baan taxichauffeur, maar ze heeft eieren voor haar geld gekozen en is gestopt. Zelfkennis ook nog dat zie je in de politiek wel anders. Nee mensen alle gekheid op een stokje, indien bewezen verklaart dan aanpakken die handel en straffen. Het kan niet vol genoeg zijn in hotel Bangkok.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website