Een vrachtwagenchauffeur in Bangkok, die drugs had gebruikt, heeft 38 auto’s en motorfietsen geramd. Wonder boven wonder vielen er geen doden maar wel drie gewonden.

De 25-jarige vrachtwagenchauffeur ging op de vlucht voor de politie bij Thong Lor nadat de man bouwmaterialen in Saphan Kwai had afgeleverd. De politie wilde hem laten stoppen omdat hij op de verkeerde rijstrook reed, maar hij ging er al een haas vandoor. Tijdens de achtervolging door de politie liet hij een ravage achter.

De politie probeerde tijdens de dollemansrit zijn banden lek te schieten, dat lukte niet. Het voertuig kwam pas na vijf kilometer tot stilstand omdat de brandstof opraakte. Hij probeerde nog te vluchten, maar omstanders overmeesterde hem.

De chauffeur verklaarde dat hij er vandoor ging omdat hij geen geld had om een mogelijke verkeersboete te betalen. Hij had drie dagen achter elkaar drugs gebruikt omdat zijn vrouw hem verlaten had.

De vrachtwagen is verzekerd, voor schade aan derden maar voor slechts 600.000 baht.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Vrachtwagenchauffeur onder invloed ramt 38 voertuigen”

  1. Eduardus zegt op

    Heftig, wat drugs met je doen, hier de video

    https://youtu.be/afNvXKaitfE

  2. teun zegt op

    Via mijn vrouw vernam ik, dat de man al 5 x voor drugsmisbruik door politie opgepakt geweest is. Waarom werkgever (naam staat op truck) de man in dienst heft genomen is dus onduidelijk. En verzekeren voor TBH 6 ton? Dat is dus ca E 16.000. Lijkt me heel verstandig van dat bedrijf.

    Ik heb met mijn auto een bedrag van TBH 10 mln. Beter teveel dan – zoals in dit geval – veel te weinig. Je zal er slachtoffer van zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website