Dat Thailand een gewelddadig land is, zoals deze week de stelling van de week op Thailandblog ons wil doen geloven, wordt vandaag bevestigd door de berichtgeving over de gruwelijke moord op de Japanner, die sinds 21 september was vermist.

De 79-jarige leraar is vermoord door zijn Thaise vriendin en haar vriendje. Ze hebben zijn lichaam in stukken gehakt en in de Khlong Nang Thim in Samut Prakan gedumpt.

Nadat de vrouw dinsdag had bekend, haalden duikers gisteren vier zakken met menselijke resten uit het water. DNA-onderzoek moet uitwijzen of het om de Japanner gaat. Dit zal nog wel enige problemen opleveren omdat de lichaamsdelen al in staat van ontbinding zijn.

[De krant schrijft enkele regels verder dat de vrouw en haar vriendje ontkend hebben de man te hebben vermoord. Hij zou aan een shock zijn overleden.]

De zaak is voor de politie aanleiding om de dood van een Japanse zakenman opnieuw te onderzoeken. [Jaartal ontbreekt] De voormalige echtgenoot van de vrouw overleed na een val van de trap. De politie schreef de dood destijds toe aan zijn hartafwijking. De familie betwijfelde die conclusie omdat de vrouw een uitkering van 3 miljoen baht opstreek van zijn levensverzekering.

(Bron: Bangkok Post, 23 oktober 2014)

Eerdere berichten over deze zaak in Nieuws uit Thailand van 18, 19, 20 en 22 oktober.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Vermiste Japanner vermoord en in stukken gehakt”

 1. pim . zegt op

  Volgens mij is de beste levensverzekering om al je geld en goederen weg te geven .

  • Daniel zegt op

   Beter nog lijkt mij het geld op te doen aan goed eten en goede verzorging. U heeft er voor gewerkt, niet de nabestaanden. Die maken er enkel ruzie over; Hebzucht leidt tot vele domheden.

 2. martin zegt op

  Ik heb van alle wijsheden er maar 1 onthouden en dat is;

  “Zorg dat je levend meer waard bent als dood”

  Er zijn er teveel die het leven lieten omdat ze dood meer waard waren dan levend


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website