Gisteren ontstond een verkeerschaos in Bangkok door een grote toeloop van Thai naar de City Pillar Shrine en diverse tempels om daar te bidden voor geluk, bescherming en voorspoed. Ze gaven gehoor aan de oproep van astrologen om zich verdienstelijk te maken bij de City Pillar Shrine om zich te wapenen tegen mogelijk onheil wat Thailand te wachten staat.

Volgens astrologen was er gisteren sprake van een bijzondere gebeurtenis in verband met de stand van de planeet Uranus. Deze planeet komt door zijn stand onder invloed van het sterrenbeeld stier en dat is voor het eerst in 84 jaar. Dit is ongunstig voor Thailand want hierdoor zou er gedurende 7 jaar een periode van onzekerheid ontstaan met veranderingen, pech en ongeluk.

De grote toeloop naar de City Pillar op Sanam Luang bij het Grand Palace zorgde voor zware verkeersopstoppingen op de Ratchadamnoen Avenue en toeganswegen. Ook andere tempels in Bangkok werden bezocht door massa’s mensen. In Wat Trai Mit Witthayaram werd ’s avonds een gebedsdienst gehouden, geleid door bekende monniken uit het land (zie foto boven).

Bron: Voorpagina Bangkok Post

2 reacties op “Verkeerschaos in Bangkok: Thai bidden tegen astrologisch onheil”

  1. Jacques zegt op

    Ongelooflijk dit tafereel. Hebben de mensen nu werkelijk niets geleerd in al die jaren. Wat heeft deze samenkomst nu voor invloed op de natuur en de rampen die wel of niet zullen komen. Van belang is dat er ter zake deskundige mensen hier aan de slag gaan.

  2. thailandganger zegt op

    Het is juist dat de ter zake deskundige astrologen met hun oproep, en de mensen door er gehoor aan te geven, Thailand voor de komende 7 jaar hebben behoed voor (nog grotere) rampen.
    Daar is geen speld tussen te krijgen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website