Twee toeristen vermoord op Koh Tao

Door Redactie
Geplaatst in Kort nieuws, Nieuws uit Thailand
Tags: ,
15 september 2014

De Thaise politie heeft het eiland Koh Tao afgegrendeld na de vondst van twee halfnaakte lichamen van buitenlandse toeristen, die op brute wijze vermoord bleken.

Alle pieren van het populaire vakantie-eiland zijn gesloten en er is gestart met een intensieve klopjacht op de moordenaar(s).

De slachtoffers, een 23-jarige vrouw en een 24-jarige man met de Britse nationaliteit, werden aangetroffen met meerdere hoofdwonden op een rotsachtige strand. De wonden zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een schoffel die samen met bebloede kleding in de directe omgeving is gevonden.

De politie vermoedt dat de vrouw, die slechts was gekleed in een bikini top, ook is verkracht.

Bewoners vertelden de politie dat er zondagavond een beach party was met ongeveer 50 mensen, voornamelijk buitenlanders.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Twee toeristen vermoord op Koh Tao”

  1. SevenEleven zegt op

    Word altijd beroerd van zulk nieuws,ook al omdat je er machteloos tegenover staat.
    Het kwaad is immers al geschied.
    Hoewel ik weet dat dit soort zaken overal kunnen gebeuren, vind ik het extra pijnlijk te moeten lezen dat het deze arme mensen in mijn geliefde Thailand moet overkomen.
    Hoop dat de dader(s)hun straf niet zullen ontlopen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website