Twee arrestaties na kraak ATM met snijbrander

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: ,
16 juni 2017

Een 30 jarige Thaise man en zijn neefje zijn aangehouden in Udon Thani omdat zij verdacht worden van een kraak van een ATM geldautomaat doormiddel van een snijbrander.

De twee beroofde ’s nachts op 9 juni de ATM van de Krung Thai Bank in de stad Udon Thani. De politie nam 1.123.000 baht aan contant geld in beslag, een pickup truck, koevoet, gascilinder, acetyleen brander, twee motorfietsen, een koopcontract voor een huis, een nieuwe televisie, wasmachine, koelkast en gouden ornamenten in beslag. De mannen werden dankzij camerabeelden opgespoord.

De hoofdverdachte zegt dat hij tot zijn daad kwam omdat hij zijn pickup truck niet kon afbetalen. Hij beweert nooit eerder een dergelijke kraak te hebben gezet, maar dat gelooft de politie niet. Voordat de ATM werd open gesneden, maakten de verdachten het veiligheidssysteem van de geldautomaat onklaar.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website