Vijf dagen na de de coup in Thailand vliegen de reisadviezen je om de oren. Om te weten te komen of toeristen zich werkelijk zorgen moeten maken, kan je dit natuurlijk het beste aan vakantiegangers zelf vragen die al in Thailand zijn.

Phuket Gazette wilde er achter komen wat er leeft onder de internationale toeristen en interviewde buitenlanders op Patong Beach. Aan het woord komen toeristen uit Denemarken, Korea, het Verenigd Koninkrijk, India, China, Australië en Rusland, zij vertellen hoe de staatsgreep in Thailand hun vakantie heeft beïnvloed.

Video: Toeristen op Phuket praten over coup in Thailand

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/247Cyjl8tjw[/youtube]

2 reacties op “Videoverslag: Toeristen op Phuket praten over coup in Thailand”

 1. Rick zegt op

  Vandaag kwam op facebook een bevriende meid uit Phuket zich beklagen bij mij door al de ellende in Bangkok kunnen de bar girls niet of nouwelijks werken ( dus ook geen inkomen ) terwijl in de grote toeristen centrums Phuket/Pattaya/Chiang Mai/Koh Samui helemaal niks maar dan ook niks aan de hand is.
  Een uitzondering maken voor deze gebieden lijkt me dan in het vervolg ook wel heel handig want je zal nu maar voor te feesten naar Thailand zijn gegaan en iedere avond om 22.00 naar bed moeten.

 2. Leo Th. zegt op

  Ja Rick, zo heeft iedereen zijn eigen zorgen maar eerlijk gezegd lijken die van “het niet kunnen feesten” mij wel meevallen in vergelijking met alle problemen, die de inwoners van Bangkok en van andere plaatsen in Thailand al maandenlang hebben moeten ondervinden en waarbij ook helaas slachtoffers zijn gevallen.
  In Pattaya is het trouwens ook niet altijd even rustig geweest en om eventuele escalatie van problemen op andere plaatsen voor te zijn, zal er waarschijnlijk besloten zijn om de avondklok, die dus inmiddels vanaf nu om 00.00 uur ingaat, in heel Thailand in te stellen.
  Die bevriende “meid” van Facebook zal de schade spoedig kunnen inhalen en nu kan zij “lekker” wat langer in de (slaap)kamer met haar geliefde verblijven. Zogezegd een besloten feestje.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website