Toeristen beroofd in Pattaya

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags: , ,
10 september 2016

Twee Japanse toeristen en een Russische vrouw zijn donderdagnacht in Pattaya beroofd.

De Japanner, die Thailand voor het eerst bezocht, werd door twee Thaise mannen overvallen en met geweld tegen de grond gewerkt. Een Zweedse passant die hem wilde helpen, kreeg een trap tegen zijn hoofd en raakte buiten bewustzijn. De criminelen stalen 5.000 baht.

Een Russische vrouw van 28 jaar (foto boven) werd beroofd door een bestuurder van een motortaxi. Hij bracht haar niet terug naar haar kamer maar naar een zijstraat. Daar werd ze tegen de grond aan gesmeten. De bestuurder ging er vandoor met haar tas daar zat 100 Amerikaanse dollar, 140 baht en haar telefoon in.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Toeristen beroofd in Pattaya”

 1. Pat zegt op

  Toch wel een beetje atypisch voor Thailand, hopelijk blijft dit zo.

  Elk land heeft namelijk irritante trekjes voor toeristen en expats, maar (roof)overvallen zijn zonder enige twijfel het meest verwerpelijk.

  Het is een van de hoofdredenen waarom ik geen fan ben van Latijns Amerika en waarom je daar niet zoveel rondtrekkende jongeren ziet zoals in Zuid Oost Azië : overvallen en diefstallen met geweld zijn daar dagelijkse kost.

  Diefstallen met geweld zijn in Thailand gelukkig een uitzondering, waardoor dit land nog steeds fijn blijft om te bezoeken…

  Hopelijk volgen er zeer strenge straffen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website