De politie van Chachoengsao heeft twee broers van 31 en 24 jaar oud, gearresteerd in aangrenzende provincie Chon Buri voor een aanslag met een handgranaat op zondag tijdens een tempel fair waarbij 4 doden en 5 gewonden vielen.

De broers waren met een auto gevlucht naar een familielid in Chon Buri. Daar werden ze zondagavond gearresteerd door de politie

Een van de verdachten is vaak met de politie in aanraking geweest, hij heeft een lang strafblad en al twintig maal gevangen gezeten. De jongen was op borgtocht vrij.

De aanval met de granaat vond plaats tijdens een kermis bij een tempel fair in Chachoengsao. Twee groepen tieners kregen er ruzie. De granaat was bedoeld voor een rivaliserende groep maar belandde per ongeluk bij een andere tafel met jonge feestvierders.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Man gooit handgranaat tijdens tempel fair: 4 doden en 5 gewonden”

  1. oscar zegt op

    het wordt steeds gekker met de jeugd in thailand. ik heb het zelf meegemaakt in Nang Rong nou ben ik niet bang uitgevallen maar dit gaat echt helemaal nergens over mijn vrouw vertelde zelfs dat er bepaalde wegen zijn die je beter ‘s avonds niet kan rijden met de motorbike want je wordt geript waar je zelf bij bent en ze deinzen er niet voor terug om een mes in je donder te steken. ik ben dan wel 49 jaar maar ik kan goed met de jeugd overweg maar he toch dingen daar gezien die toch wel erg zijn…… waar gaan we naar toe in deze wereld???


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website