Siwa Geboers (29) is op vakantie in Thailand maar hij hoopt daar ook zijn biologische ouders te vinden. Op tweejarige leeftijd werd hij door de Nederlandse Wil en Margo Geboers geadopteerd.

De zoektocht naar zijn afkomst is niet eenvoudig. Het enige aanknopingspunt is het kindertehuis Phayathai Babies Home die de adoptie regelde en het Ratchaburi Hospital waar Siwa geboren werd.

Thanaboon Prasarn-ngam, de adjunct-directeur van het ziekenhuis, laat weten dat het erg moeilijk zal zijn om de ouders terug te vinden. De administratie van het ziekenhuis gaf tot nu toe geen uitsluitsel. Hij verwijst naar het Phayathai Babies Home in Bangkok.

Een andere mogelijkheid is dat de biologische ouders zelf contact opnemen nu de zoektocht in de pers is verschenen. Maar de tijd dringt omdat de familie Geboers op 18 februari weer naar Nederland zal terugkeren. Siwa moet dan weer aan het werk voor een logistiek bedrijf.

Op de foto: Siwa Geboers en zijn adoptieouders, Will en Margo bij het Ratchaburi Hospital.

Bron: Bangkok Post

5 reacties op “Thaise Nederlander Siwa op zoek naar zijn biologische ouders”

 1. Khun Manop zegt op

  Wat hij kan proberen is om cotact te maken met de heer Surin Suvadinkun.

  Surin heeft vele mensen en meerdere TV shows zoals Spoorloos en andere gelijkwaardige programas uit wereldwijd geholpen die geadopteerd zijn met het zoeken van hun biologische families.
  Hij heeft mij ook geholpen met het zoeken van mijn biologische familie. Het hangt van af hoe snel dat gaat. Bij mij duurde een dag of 2 dat hij ze gevonden had na mijn verstuurde mail naar hem.
  ik was zeer verast dat het zo snel ging. Als je info met zijn gegevens wilt hebben dan kan je aan mij mailen.

  [email protected]

  Veel geluk met het vinden van je familie. Hopelijk vind je hun snel voordat je weer terugkeer naar Nederland.

  • TheoB zegt op

   Op 27 jauari 2017 stond op thailandblog de Lezersvraag: “Geadopteerd uit Thailand en op zoek naar mijn roots” van Noina om haar te helpen met het vinden van haar biologische ouders.
   http://thailandblog.us1.list-manage.com/track/click?u=8e415703fe0932bb348f2a4b4&id=ab1d8ce90b&e=dfb899c914
   Deze link werkt (om begrijpelijke redenen van privacy) niet meer.
   Zij schreef mij dat de heer Surin Suvadinkun uit Udon Thani dit werk niet meer doet. Helaas.
   Ik wens Siwa veel geluk toe in zijn zoektocht.

   • Khun Manop zegt op

    zat ik ff een tijdje te zoeken van Noina…Kon helaas niet vinden. Maaf ff over khun Surin, volgens mij doet hij dat nog steeds, waarschijnlijk minder voor spoorloos en ander soort gelijke programas. Hij doet het vast nog well voor de mensen die hem persoonlijk contacteerd.

 2. Marcel Soorsma zegt op

  Ben zelf geadopteerd en tot op de dag van vandaag erg dankbaar.

  Wat mooi dat deze mensen dat kunnen doen. Diep respect.

 3. Alex zegt op

  De moeder heeft zich al gemeld en is bereid voor een dna test.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website