Op woensdagavond is een 36-jarige Thaise man uit Pathum Thani opgepakt die inmiddels bekend heeft op zes buslijnen vrouwenborsten te hebben betast. De man zou tussen augustus en november naar verluidt 30 vrouwen hebben lastig gevallen.

De man kon worden aangehouden nadat een vrouw de handelingen van de man filmde en op Facebook plaatste. De man betastte toen de borsten van een vrouw die op een stoel voor hem zat.

Politiewoordvoerder Sompong Chingdoung laat weten dat de zaak is gaan rollen toen een vrouw op aangifte deed. De man greep de vrouw bij de borsten en vluchtte bus uit. Afgelopen zondag diende de vrouw een klacht in bij de politie. De verdachte kon worden opgespoord en worden gearresteerd.

De dader kan een gevangenisstraf van maximaal tien jaar en/of een boete van maximaal 20.000 baht tegemoet zien. Hij blijkt een recidivist te zijn, want hij is op 4 april al een keer eerder gearresteerd voor onzedelijke gedrag bij een bushalte in Don Mueang.

Veel Thaise, maar ook westerse vrouwen klagen over aanrakingen en betastingen in de stadsbussen in Bangkok.

Bron: Bangkok Post

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website