Koh Si Chang

Een 24-jarige Thaise man is gearresteerd voor het verkrachten en vermoorden van een Duitse vrouw van 27 jaar. Haar lichaam werd gevonden op Koh Si Chang (Chonburi) op zondagavond.

Het lichaam van de Duitse vrouw, van wie de naam nog niet is bekend gemaakt omdat haar familie eerst moet worden geïnformeerd, werd gevonden door een toerist die foto’s aan het maken was op het eiland. Hij waarschuwde de politie. De politie ging op jacht naar de dader die ze snel te pakken hadden omdat hij zich vreemd gedroeg. De man, een bewoner van Koh Si Chang, werd meegenomen voor verhoor en na drie uur bekende hij de vrouw te hebben verkracht en daarna te hebben  vermoord.

De verdachte verklaarde dat hij het slachtoffer op een gehuurde motorfiets op het eiland zag rijden. Hij probeerde een gesprek met haar aan te knopen maar de vrouw wilde niets van de man weten. De verdachte volgde haar vervolgens naar een rotspad richting de berg Phra Chulachomklao daar vergreep hij zich aan haar. Hij vermoorde haar omdat zij anders naar de politie zou gaan om hem aan te geven.

De man wordt in bewaring gesteld en voorgeleid aan een rechter.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website