De 28-jarige zakenvrouw en celeb Krittarot Thabthimpol (Kritada) is volop in het nieuws omdat ze dinsdagavond tijdens de spits met haar dure BMW op de Ratchadaphisek Road in Bangkok, maar liefst negen auto’s in de prak reed en ook enkele personen verwondde.

De aanrijding vond plaats bij het MRT-station Thailand Cultural Centre. De politie dacht eerst dat ze voor de aanrijding geneesmiddelen (antidepressiva) had geslikt en daar onwel van geworden was. De vrouw schijnt onder grote druk te staan omdat mede-investeerders uit haar bedrijf willen stappen.

De vrouw weigerde tijdens het verhoor op het politiebureau van Huai Khwang iets te zeggen. Ze ging hevig bidden en daarna naar het toilet. De politie vond haar daar buiten bewustzijn en ze is naar een ziekenhuis gebracht voor onderzoek naar drugs of alcohol. Haar moeder haalde haar daar weg en bracht haar naar een ziekenhuis in Ratchaburi.

De politie heeft de dame nog niet kunnen verhoren in dat ziekenhuis. Het ziekenhuis zegt dat ze tekenen van psychische instabiliteit vertoont en niet in staat is de politie te woord te staan.

Kritada is mede-eigenaresse van een succesvol bedrijf in schoonheidsproducten.

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Thaise celeb ziet ze vliegen en ramt negen auto’s in Bangkok”

 1. Daniël M. zegt op

  “weigeren om iets te zeggen”, “hevig bidden”, “naar het toilet gaan” en “in ziekenhuis belanden”.

  Hier geld ook het zwijgrecht, maar de andere zaken zullen we hier (volgens mij) niet moeten proberen.

  Volgens mij allemaal uitvluchten om gezichtsverlies te voorkomen, bedenktijd te krijgen en goede advokaten in te schakelen. Als ik het goed begrijp ‘behoort ze tot de elite’ naar Thaise normen, dus geloof ik dat ze er goed zal vanaf komen. Dit eveneens in het belang van het bedrijf waarvan ze mede-eigenaresse is en van de andere mede-egenaar(s).

  Inspiratie voor schrijvers van Thaise tv-soaps, of juist hierdoor geïnspireerd?

 2. Sjaak S zegt op

  Ze heeft vast en zeker geen boeken van Jim Rohn en Zig Ziglar gelezen of naar de speeches van Brian Tracy of Anthony Robbins geluisterd… dan was ze misschien rustig gebleven :)…

 3. john zoet zegt op

  er wordt weer met verschillende maten gemeten.
  laat maar een brommer tegen jouw stilstaande auto aanrijden dan ben je als farang zijnde de klos.
  je mag dan bidden dat ze je laten gaan op het politie bureau.
  echt Thailand maar ik ben er aan gewend

  • jacob zegt op

   Beetje domme reactie van die brommer op stilstaande auto,had mijn auto voor het restaurant van mijn schoonzus geparkeerd toen er een meisje met een brommer opknapte, zij was al rijdend aan het telefoneren,maar gelukkig niet ernstig gewond,afijn politie erbij en de brommer werd in beslag genomen,en is teruggegeven toen de schade was voldaan,dus al dat negatieve over Thailand komt meestal van sensatie figuren.

 4. Rene zegt op

  Schijnbaar had ze een week lang niet geslapen. Dan ga je ook gekke dingen doen.

 5. Jasper zegt op

  Er is bij dit popje GEEN bloed afgenomen, of een alcoholtest gedaan. Heb je blijkbaar niet nodig als HiSo’tje.Ook is ze niet in staat van beschuldiging gesteld. Wel is het zo dat de taxichauffeur die ze het zieken huis in reed met haar peperdure BMW de 40,000 baht niet kan betalen die de operatie etc. kost.
  Het adorabele popje geeft echter, voorlopig, ” niet thuis” .

  Dit is ook Thailand, ben ik bang.

 6. pw zegt op

  Hm… psychische instabiliteit…. waar heb ik dat meer gezien?….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website