Thai AirAsia op Don Mueang. (Soraphak RUSHAKITTI / Shutterstock.com)

Thai AirAsia is voornemens om ook vanaf luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok te gaan vliegen. Het gaat daarbij om een extra hub, naast de huidige: Don Mueang.

Voorzitter Tassapon van Asian Aviation maakte gisteren bekend dat de maatschappij een haalbaarheidsstudie daarvoor verricht. Hij zei dat TAA op zoek is naar meer inkomsten, nu de luchtvaart zwaar getroffen is door corona pandemie.

Tassapon maakt zich geen zorgen over concurrentie van andere budgetmaatschappijen die al op Suvarnabhumi gestationeerd zijn. “Als TAA vanaf Suvarnabhumi gaat vliegen, zal ze aantrekkelijke kortingen bieden.”

Op dit moment gebruikt Thai AirAsia maar zo’n dertig procent van haar vloot die uit zestig toestellen bestaat.”Dus moeten we zoeken naar mogelijkheden om vaker te gaan vliegen.”, aldus Tassapon.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Thai AirAsia wil ook gaan vliegen vanaf luchthaven Suvarnabhumi”

 1. Jos Rieken zegt op

  Dat is mooi. Dan krijgt Thai Smile, die altijd de hoofdprijs vraagt, concurrentie. Jammer genoeg vliegen ze nog niet naar Udon Thani, maar dat komt misschien in de loop van het jaar nog.

  • JAN zegt op

   Thai Smile is niet altijd duurder, integendeel wanneer je weet dat alles inbegrepen is, 20 kg bagage, zetel kiezen, betalen kredietkaart, enz…. zelfs in de laagste boekingsklasse SAVER

   • Guy zegt op

    En … ook niet onbelangrijk, maar door weinigen geweten, bij Thai Smile krijgen 60+ passagiers korting. Ook buitenlanders !

 2. Gerardus zegt op

  Wees voorzichtig. Air Asia is niet voor niets van de beurs in Malesie gehaald. Staan ze op omvallen ?

 3. Co zegt op

  Thai airways heeft in ieder geval wel concurrentie gekregen van VietJet van suvarniphum AirPort naar udon thani.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website